Απόκριες

Συνταγές με θαλασσινά

Συνταγές με θαλασσινά

33 συνταγές για να απολαύσουμε τα θαλασσινά μας!

Τα εθιμικά μας φαγητά θα μας βάλουν κάπως στο αποκριάτικο και καθαροδευτεριάτικο κλίμα, όσο είναι δυνατόν με τις τρέχουσες συνθήκες… Ας προσπαθήσουμε να τα απολαύσουμε έστω και με τις φετινές δυσκολίες, κι ας ελπίσουμε να είναι η τελευταία φάση της μεγάλης περιπέτειας που ζούμε!

Κι επειδή τα θαλασσινά έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο όχι μόνο για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας αλλά και όλης της Σαρακοστής, εδώ θα βρείτε 33 αγαπημένες συνταγές για να επιλέξετε όποια σας ταιριάζει! Χταπόδι, γαρίδες, σουπιές, καλαμαράκια, ταραμάς έχουν την τιμητική τους!

Κλικ στον τίτλο κάθε συνταγής (πορτοκαλί γράμματα) 

 

Συνταγές με χταπόδι

Συνταγές με θαλασσινά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Συνταγές με γαρίδες

Συνταγές με θαλασσινά

 

 

 

 

 

 

 

Συνταγές με σουπιές

Συνταγές με θαλασσινά

 

 

 

 

 

 

 

Συνταγές με καλαμαράκια (φρέσκα ή “του κουτιού”)

Συνταγές με θαλασσινά

 

 

 

 

 

 

 

Συνταγές με ταραμά!

Συνταγές με θαλασσινά

 

 

 

 

 

Καλές Απόκριες, Καλή Καθαρά Δευτέρα, με υγεία και αντοχές σε όλο τον Κόσμο! 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο