Έξω από την κουζίνα

Βραβείο! και ….ωχ!

Βραβείο!  και ….ωχ!

Το Αστέρι της Αστεράτης Κουζίνας μου έκανε την τιμή να με βραβεύσει.Είναι το πρώτο μου βραβείο και την ευχαριστώ πολύ. Ούτε τρεις μήνες στην blogόσφαιρα δεν περίμενα βράβευση….

Βραβείο!  και ….ωχ!
Με τη σειρά μου πρέπει να το δώσω σε 10 διαδικτυακούς φίλους.Δεν μπορούσα να επιλέξω και έκανα κλήρωση ανάμεσα στα ιστολόγια που παρακολουθώ. Τους έβαλα λοιπόν από ένα νούμερο, πήρα ένα βιβλίο, άνοιγα στν τύχη τις σελίδες του και προέκυψαν τα παρακάτω:
Πάνω που ήμουν έτοιμη να αναρτήσω το post, βλέπω το σχόλιο της Ξανθής , περνώ από το “σπίτι” της και …. ωχ!
Τσάντες! Κι εγώ η ίδια λέω τον εαυτό μου ανοικοκύρευτο όταν ανοίγω την τσάντα μου.Δεν πα να χει θήκες και θηκάκια…Όλα χύμα τάχω στον πάτο της.Γι αυτό φέτος κράτησα πολύ μια χωρίς πολλές θήκες.Έτσι κι αλλιώς μάλλον πιο εύκολο μου ήταν να ψάχνω σ’ ένα χώρο παρά σε δυο -τρεις.

 

Βραβείο!  και ….ωχ!
Η τσάντα …..
Βραβείο!  και ….ωχ!
Και το χάος….

 

Τρία είδη γυαλιών! Ναι ναι ναι μυωπίας, πρεσβυωπίας, ηλίου. Δύο πορτοφόλια, κινητό, κλειδιά, έξτρα τσάντα και από κάτω χαρτιά, χαρτάκια, αποδείξεις, τσίχλες, κουμπάκια, αρωματικά μαντηλάκια, κλπ κλπ κλπ
Ας δείξουν τις τσάντες τους -αν θέλουν- οι πέντε πρώτες από τις παραπάνω φίλες.

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο