Μενού εβδομάδας

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

Εδώ και σήμερα το μενού της εβδομάδας! Πιάτα νηστίσιμα και μη νηστίσιμα για να επιλέξουν οι φίλες και οι φίλοι μας όποιες κι αν είναι οι διατροφικές τους επιλογές! Τα ανοιξιάτικα υλικά αρχίζουν να μπαίνουν στο τραπέζι μας παρόλο που ακόμη και η Άνοιξη φέτος είναι πολύ δύσκολη και αργοπορημένη…

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 27-3-2022

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

ή χοιρινό με κοφτό μακαρονάκι

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

 

Δευτέρα 28-3-2022

Πράσα γιαχνί με δαμάσκηνα

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

 

Τρίτη 29-3-2022

Πιλάφι με συκωτάκια

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

ή καλαμαράκια κοκκινιστά

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

 

Τετάρτη 30-3-2022

Ρεβιθάδα «πράσινη»!

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

 

Πέμπτη  31-3-2022

Μπουτάκια κοτόπουλου στη γάστρα

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

ή Γιαχνερά με πατάτες (και χοχλιούς αν μας αρέσουν)

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

 

 

Παρασκευή 1-4-2022

Αγκινάρες με γιαούρτι

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

ή αγκιναροκούκια

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

 

Σάββατο 2-4-2022

Ψάρι με σάλτσα μάραθου

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

ή μανιταρόσουπα (το Σάββατο με ελαιόλαδο…)

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

 

Σαλάτες

Χόρτα βραστά

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

Κουνουπίδι λαδολέμονο

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

Λαχανοσαλάτα σκέτη ή με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

Άλειμμα ταχινιού ως  ντιπ ή πάνω από σαλάτα

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κουνουπίδι στον φούρνο με τυριά

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

«Μπιφτέκια» από ρεβίθια στον φούρνο

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

Σπανακοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

Πιπεριές με τυριά στο τηγάνι

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κουλουράκια μήλου

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

Μηλοπιτάκια μοναστηριακά

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

Πορτοκαλόπιτα με σιμιγδάλι (νηστίσιμη)

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

Μάφινς με κολοκύθα

Μενού 13: Από 27-3-2022 ως 2-4-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο