Μενού εβδομάδας

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

Καλημέρα, Καλό Σαββατοκύριακο. Επιστροφή στην καθημερινότητα από βδομάδα. Τα σχολεία ανοίγουν, και οι τελευταίοι των διακοπών στις θέσεις μας 😉 ! Φαγητά εποχής στο μενού μας, με ποικιλία ανοιξιάτικων υλικών. Δεν παραλείπουμε και 1-2 γλυκά παραπάνω για την αυριανή γιορτή. Χρόνια Πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν. Ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμες τις προτάσεις μας και αυτήν την εβδομάδα!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 23-4-2023

Κλασικό φρικασέ με μαρούλι

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

 

Δευτέρα 24-4-2023

Μακαρόνια με σάλτσα τόνου

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

 

Τρίτη  25-4-2023

Μπουτάκια κοτόπουλου στη γάστρα

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

 

Τετάρτη 26-4-2023

Φασόλια χάντρες, πλακί κατσαρόλας

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

 

Πέμπτη 27-4-2023

Κεφτέδες με σάλτσα ή χωρίς σάλτσα!

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

 

Παρασκευή 28-4-2023

Αγκιναροκούκια

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

 

Σάββατο  29-4-2023

Ψάρια ψητά με λαδολέμονο μουστάρδας

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

 

Σαλάτες

Πράσινη ανοιξιάτικη!

Ανοιξιάτικη σαλάτα με τον “αροδαμό τση λεμονιάς” και τα πασχαλινά αυγά (VIDEO)

 

 

Αμυγδαλοσαλάτα

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

Ρεγγοσαλάτα με πατάτες ή με φακές

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

Λαχανοσαλάτα απλή

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

«Ψευτοπιλαφάκι»

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

Σουβλάκια κοτόπουλου

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

Σπανακοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

Μαραθόπιτες τηγανιού

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

Τάρτα με αγκινάρες

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κορμός μαρέγκας με κρέμα σοκολάτας για την αυριανή γιορτή! 

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

ή το εύκολο επιδόρπιο με ζελέ και φρούτα εποχής

Γλυκό ψυγείου με τυρί κρέμα και ζελέ λεμόνι (και όχι μόνο…)

 

Γιαούρτι με εύκολη μαρμελάδα φράουλας (και βίντεο)

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

Κουλουράκια ζαχαρωτά με ελαιόλαδο

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

Ρολά κανέλας με φυσικό προζύμι ή με μαγιά

Μενού 16: Από 23-4-2023 ως 29-4-2023

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο