Μενού εβδομάδας

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Έτοιμο το εβδομαδιαίο μενού μας! Οι επισκέψεις -πολυήμερες ή μονοήμερες -στις παραλίες άρχισαν και γενικώς μύρισε θάλασσα! Μπήκαν λοιπόν αρκετά θαλασσινά στις προτάσεις μας αυτή την εβδομάδα.

Κλικ στις φωτογραφίες! 

Κυριακή  9-7-2017

Κλασικό ψητό με πατάτες!

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Δευτέρα  10-7-2017

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Τρίτη 11-7-2017

Αυγά τυλιγμένα με κιμά

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Τετάρτη 12-7 -2017

Γεμιστά

 Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Πέμπτη 13-7-2017

Κοτόπουλο με χόντρο (σπασμένο στάρι)

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Παρασκευή  14-7-2017

Τσιγαριαστά βλίτα με κολοκύθια

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Σάββατο  15-7-2017

Σαρδέλες στα κληματόφυλλα

 

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Σαλάτες

Πρώτη και καλύτερη μια περιποιημένη χωριάτικη με τον τρόπο που συνηθίζει κάθε νοικοκυρά!

Επί πλέον:

Βλίτα και στίφνος  με κολοκυθάκια 

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Μελιτζανοσαλάτα

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

Καρπουζοσαλάτα

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Συμπληρώματα, συνοδευτικά  και λιχουδιές

Τηγανητές πατάτες με τριμμένο τυρί

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

Κολοκυθοκεφτέδες

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Καλαμαράκια τηγανητά

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Ανθοκούλουρα

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

 

Γλυκά

Το «τύπου μιλφέιγ» μας που είναι πολύ δημοφιλές!

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Το εύκολο και οικονομικό «μαρμπρέ» ψυγείου

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Κουλουράκια με χαρουπάλευρο και για την παραλία! 

Μενού 34#:  Από 9-7-2017 ως 15-7-2017

 

Καλό Σαββατοκύριακο! 

 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο