Μενού εβδομάδας

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

Εδώ και σήμερα το μενού της εβδομάδας! Πλησιάζουμε σιγά σιγά στη Μεγαλοβδομάδα και το Πάσχα και το διαδίκτυο έχει κατακλυσθεί από ανάλογες προτάσεις. Επειδή όμως και το καθημερινό φαγητό μας απασχολεί, δείτε τις προτάσεις μας για να πάρετε ιδέες! Ευχαριστούμε πολύ που στηρίζετε τη στήλη με τις επισκέψεις σας. Μας ενθαρρύνετε να την συνεχίζουμε με τις χιλιάδες θεάσεις που έχει κάθε εβδομάδα!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 21-4-2024

Σουπιές στιφάδο

Σουπιές στιφάδο

 

ή Παστίτσιο

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

 

Δευτέρα 22-4-2024

Αγκιναροπίλαφο

Αγκιναροπίλαφο

 

Τρίτη 23-4-2024

Ψάρι σαβόρε

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

ή ταραμοκεφτέδες πανεύκολοι, με ταραμοσαλάτα

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

Τετάρτη 24-4-2024

Κουνουπίδι με μάραθα γιαχνί

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

 

Πέμπτη  25-4-2024

«Γύρος» κοτόπουλου στο τηγάνι

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

ή μακαρονάδα με «αυγοτάραχο ή ταραμά

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

 

Παρασκευή 26-4-2024

Κόκκινες φακές με κύμινο και ντοματίνια

Κόκκινες φακές με κύμινο και ντοματίνια

 

 

Σάββατο 27-4-2024

Καλαμαράκια του κουτιού με σάλτσα κρεμμυδιών (και κάποιο ζυμαρικό ή ρύζι)

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

 

Σαλάτες

Λαχανοσαλάτα απλή, σκέτη ή με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

Σαλάτα με ξιδάτες κόκκινες πιπεριές

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

Σαλάτα με σταμναγκάθι (και όχι μόνο…) και βινεγκρέτ ντομάτας

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

Αμπελοφάσουλα (και κατεψυγμένα…) σαλάτα

Αμπελοφάσουλα με ξιδάτη σάλτσα ντομάτας (βινεγκρέτ ντομάτας)

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πάστα ελιάς

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

πάνω σε σκορδοψωμάκια

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

Ελιοψωμάκια χωρίς ζύμωμα

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

Τυρόψωμο μαργαρίτα

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

Τηγανητά μανιτάρια

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Ανοιξιάτικη μηλόπιτα

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

Γλυκιά κολοκυθόπιτα με φύλλο κρούστας, χωρίς σιρόπι

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

Κέικ καρότου με ινδοκάρυδο

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

Δίχρωμα κουλουράκια ελαιολάδου (νηστίσιμα)

Μενού 16: Από 21-4-2024 ως 27-4-2024

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο