Μενού εβδομάδας

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

Εδώ και σήμερα οι προτάσεις μας για την εβδομάδα που έρχεται! Καθημερινά πιάτα εποχής, με υλικά που είναι δίπλα μας, όπου κι αν κάνουμε τις αγορές μας.

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 24-10-2021

Χοιρινό ψητό κατσαρόλας με «ψευτοπιλαφάκι»

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021  

 

Δευτέρα 25-10-2021

Η λεμονάτη μακαρονάδα μου

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

 

Τρίτη 26-10-2021

Κοτόπουλο κοκκινιστό με πατάτες μπλουμ

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

 

Τετάρτη 27-10-2021

Φακές σούπα (εδώ οι κόκκινες, μέσα στην ανάρτηση υπάρχει link και για τις κοινές) 

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

 

Πέμπτη  28-10-2021

Λαζάνια με σπανάκι και ξινομυζήθρα ή φέτα

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

 

Παρασκευή 29-10-2021

Φακόρυζο

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

 

Σάββατο 30-10-2021

Γόπες ψητές με ιδιαίτερο λεμονόλαδο

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

 

Σαλάτες

Κουνουπίδι βραστό

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

Λαχανοσαλάτα απλή

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

Πολύχρωμη εποχής

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

Σαλάτα με ωμά λαχανικά

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

«Ψευτοπιλαφάκι»

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

Σπανακοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

ή τυροπιτάκια με εκλεκτό φύλλο

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

Κολοκυθόσουπα με κίτρινη κολοκύθα

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

«Μαγικό» κέικ με κρέμα καραμελέ

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

Κολοκυθόπιτα γλυκιά με σπιτικό φύλλο

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

Κυδωνόπιτα τριφτή χωρίς αυγά και βούτυρο!

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

Μηλόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

Και για τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες

Τούρτα αμυγδάλου!

Μενού 43: Από 24-10-2021 ως 30-10-2021

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο