Μενού εβδομάδας

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

Εδώ και σήμερα το μενού της εβδομάδας! Πιάτα νηστίσιμα και μη νηστίσιμα για να επιλέξετε ό,τι ταιριάζει στις διατροφικές σας προτιμήσεις. Μαγειρεύουμε με υλικά εποχής τα καθημερινά, εύκολα ή λίγο πιο σύνθετα πιάτα μας, γιατί η μαγειρική -εκτός των άλλων-είναι και ψυχοθεραπεία!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 3-4-2022

Καλαμαράκια του κουτιού με σάλτσα κρεμμυδιών (και κάποιο ζυμαρικό για συνοδευτικό)

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

ή αρνάκι στη λαδόκολα

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

 

Δευτέρα 4-4-2022

Κουνουπίδι με μάραθα γιαχνί

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

 

Τρίτη 5-4-2022

Κεφτέδες με πατάτες στον φούρνο

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

ή χόντρο με λαχανικά (και χοχλιούς αν θέλουμε…)

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

 

Τετάρτη 6-4-2022

Φακές με την κλασική συνταγή

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

 

Πέμπτη  7-4-2022

Συκωτάκια λαδορίγανη

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

ή Σουπιές με σπανάκι λεμονάτες

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

 

Παρασκευή 8-4-2022

Φακόρυζο

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

 

Σάββατο 9-4-2022

Ψάρι ψητό με σάλτσα μουστάρδας

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

ή  Γιουβέτσι με γαρίδες

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

 

Σαλάτες

Χόρτα βραστά

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

Μπρόκολο με σάλτσα μελιού

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

Εύκολο τουρσί με λαχανικά εποχής

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

Κουκόφαβα (δοκιμάστε την και με χλωροκούκια)

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Ομελέτα με μπρόκολο

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

Ατομικά ταρτάκια με χόρτα εποχής

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

Πρασοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

Πίτα με νηστίσιμη «κουρού» και όποια γέμιση θέλουμε!

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κουλουράκια πορτοκαλιού νηστίσιμα, με 4+1 υλικά (σε δυο εκδοχές)

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

Μπισκότα κανέλας-βουτύρου

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

Κέικ πορτοκαλιού κλασικό

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

ή νηστίσιμη πορτοκαλόπιτα

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

Κρέμα πορτοκαλιού αλάδωτη

 Μενού 14: Από 3-4-2022 ως 9-4-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο