Η πρότασή μας

Τα δημοφιλή του Ιουνίου

Τα δημοφιλή του Ιουνίου

Ποιες ήταν οι δημοφιλείς αναρτήσεις τον μήνα που μας πέρασε; Δείτε τις, μπορεί να σας ενδιαφέρουν αφού όλες είναι επίκαιρες, καλοκαιρινές συνταγές που θα απολαύσουμε και τον Ιούλιο!  Δεν μπορώ να μην επισημάνω πως η αλμυρή μας κολοκυθόπιτα συνεχίζει για ένα ακόμη καλοκαίρι τη θριαμβευτική της πρωτιά! Πρώτη σε θεάσεις και εδώ και στο κανάλι μας στο youtube. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

1) Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Τα δημοφιλή του Ιουνίου

2) Μαρμελάδα βερίκοκο

Τα δημοφιλή του Ιουνίου

3) Βερίκοκο γλυκό του κουταλιού

Τα δημοφιλή του Ιουνίου

4) Γεμιστά κολοκυθάκια με κιμά και κρέμα αυγολέμονο

Τα δημοφιλή του Ιουνίου

5) Μαρμελάδα κεράσι με πολύ εύκολο τρόπο

Τα δημοφιλή του Ιουνίου

Στο κολάζ, οι υπόλοιπες φωτογραφίες είναι από τις συνταγές που συμπληρώνουν τη δωδεκάδα των δημοφιλών. Αν κάποια σας ενδιαφέρει, ζητείστε την εδώ  ή στα social media της σελίδας.  Και αυτό το μήνα μας είδαν πάνω από 1000 000 φίλες και φίλοι! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, τις επισκέψεις σας και τα σχόλιά σας!

Καλό μήνα, καλά να είστε καλά να περνάτε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο