Η πρότασή μας

Τα δημοφιλή του Ιουνίου

Ποιες ήταν οι δημοφιλείς αναρτήσεις τον μήνα που μας πέρασε; Δείτε τις, μπορεί να σας ενδιαφέρουν αφού όλες είναι επίκαιρες, καλοκαιρινές συνταγές που θα απολαύσουμε και τον Ιούλιο!  Δεν μπορώ να μην επισημάνω πως η αλμυρή μας κολοκυθόπιτα συνεχίζει για ένα ακόμη καλοκαίρι τη θριαμβευτική της πρωτιά! Πρώτη σε θεάσεις και εδώ και στο κανάλι μας στο youtube. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

1) Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

2) Μαρμελάδα βερίκοκο

3) Βερίκοκο γλυκό του κουταλιού

4) Γεμιστά κολοκυθάκια με κιμά και κρέμα αυγολέμονο

5) Μαρμελάδα κεράσι με πολύ εύκολο τρόπο

Στο κολάζ, οι υπόλοιπες φωτογραφίες είναι από τις συνταγές που συμπληρώνουν τη δωδεκάδα των δημοφιλών. Αν κάποια σας ενδιαφέρει, ζητείστε την εδώ  ή στα social media της σελίδας.  Και αυτό το μήνα μας είδαν πάνω από 1000 000 φίλες και φίλοι! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, τις επισκέψεις σας και τα σχόλιά σας!

Καλό μήνα, καλά να είστε καλά να περνάτε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και στην τρέχουσα φάση καταρτιζόμενη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες! Το site ξεκίνησε ως blog αλλά η αποδοχή σας και η αγάπη σας οδήγησε στη μετεξέλιξή του σ’ αυτό που είναι τώρα, με τη συνδρομή και την υποστήριξη του γιου και συνεργάτη της. Εδώ θα βρείτε συνταγές από την παραδοσιακή και την σύγχρονη κρητική κουζίνα, φτιαγμένες με αγάπη και σημασία στη λεπτομέρεια. Επειδή όμως η γαστρονομία είναι και στοιχείο πολιτισμού κάθε εποχής και κοινωνίας, οι συνταγές εδώ δένονται με μνήμες, με λαογραφικά στοιχεία, με διατροφικές πληροφορίες, με μικρές έρευνες γύρω από τη δημιουργία τους, με στιγμιότυπα από τη ζωή της σύγχρονης και της παλιάς Κρήτης!