Μενού εβδομάδας

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

Πάλι εδώ, στο “ραντεβού” του Σαββάτου, με προτάσεις για όλη την επόμενη εβδομάδα! Ανοιξιάτικα υλικά σε ανοιξιάτικα πιάτα! Στην ενότητα με τα συμπληρώματα και τις λιχουδιές αλλά και στα γλυκά, μια-δυο προτάσεις για όσους θέλουν μια μπυρίτσα, μια ρακή ή ένα ελαφρύ κρασάκι για το βράδυ της Κυριακής 😉 !

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  21-5-2023

Αρνάκι ή κατσικάκι με αγκινάρες

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

 

Δευτέρα 22-5-2023

Ζυμαρικά φούρνου με κρέμα γιαουρτιού

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

 

Τρίτη 23-5-2023

Κοτόπουλο με πατάτες μπλουμ

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

 

Τετάρτη 24-5-2023

Αρακάς λαδερός λεμονάτος

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

 

Πέμπτη  25-5-2023

Αυγά τυλιγμένα με κιμά

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

 

Παρασκευή 26-5-2023

«Λευκό» σφουγγάτο με κολοκυθάκια

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

 

Σάββατο  27-5-2023

Ψάρι με πατάτες στο φούρνο

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

 

Σαλάτες

Ραδικάσταχα βραστά

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

Σαλάτα γλιστρίδα με γιαούρτι

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

Ανοιξιάτικη σαλάτα με φράουλες και αβοκάντο

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τυροπιτάκια  χωρίς φύλλο στο φούρνο ή στο τηγάνι

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

Σάντουιτς με απάκι και κρέμα τυριού

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

Γεμιστά ψωμάκια με ζύμη γιαουρτιού

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

Οι τέλειοι κολοκυθοκεφτέδες της Ρένας

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

Πεϊνιρλί

Πεϊνιρλί

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μικρά κέικ μελιού με αβοκάντο

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

«Εμπλουτισμένα» μπισκότα βρώμης

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

Αφράτα ψωμάκια γεμιστά με μαρμελάδα

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

 

Αρωματική, φίνα κρέμα αμυγδάλου

Μενού 20: Από 21-5-2023 ως 27-5-2023

Για όσες και όσους γιορτάζουν, μια “κοπεγχάγη”

Κοπεγχάγη, ένας ιδιαίτερος μπακλαβάς

και μια ποικιλία από μυζηθρόπιτες και μυζηθροπιτάκια για τη ρακή που λέγαμε!

10+1 συνταγές για μυζηθρόπιτες τηγανιού!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο