Μενού εβδομάδας

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

Εδώ και σήμερα το μενού της εβδομάδας! Όπως πάντα αυτή την εποχή, έχουμε προτάσεις νηστίσιμες και μη νηστίσιμες για να πάρουν ιδέες οι φίλες και οι φίλοι που ακολουθούν τη σελίδα μας, όποιες κι αν είναι οι διατροφικές τους επιλογές.

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 13-3-2022

Σουπιές στιφάδο

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

ή μοσχαράκι στιφάδο

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

 

Δευτέρα 14-3-2022

Λεμονάτη μακαρονάδα

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

ή μακαρονάδα με αυγοτάραχο (ή ταραμά)

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

 

Τρίτη 15-3-2022

Γιουβαρλάκια

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

ή Κουνουπίδι γιαχνί

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

 

Τετάρτη 16-3-2022

Φασολάδα κλασική

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

 

Πέμπτη  17-3-2022

Κοτόπουλο με πατάτες στην κατσαρόλα

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

ή καλαμαράκια με σάλτσα κρεμμυδιών

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

 

Παρασκευή 18-3-2022

Φασουλόρυζο

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

 

Σάββατο 19-3-2022

Γαρίδες γιουβέτσι

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

ή Ψάρι με σάλτσα μουστάρδας

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

 

Σαλάτες

Πλιγουροσαλάτα

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

Βραστά χόρτα

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

Σαλάτα αλοιφή με πιπεριές Φλωρίνης

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

Μπρόκολο με σάλτσα μελιού

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Ταχινόσουπα αλάδωτη

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

Μπουμπουριστοί χοχλιοί

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

Ψευτοπίλαφο

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

Τυροκούλουρα

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ σοκολάτας με αλεύρι ολικής (νηστίσιμο)

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

Κουλουράκια με αλεύρι ολικής, ελαιόλαδο και γιαούρτι

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

«Τσουρέκι» με κίτρινη κολοκύθα (νηστίσιμο)

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

Κουλουράκια κανέλας

 Μενού 11: Από 13-3-2022 ως 19-3-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο