Μενού εβδομάδας

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

Εδώ και σήμερα το μενού της εβδομάδας. Πιάτα εποχής, με χορταρικά και χειμωνιάτικα λαχανικά! Βέβαια, δεν ξεχνάμε τους εορτάζοντες της εβδομάδας και βάζουμε και 2-3 κεράσματα στις προτάσεις μας!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 16-1-2022

Κρεατόσουπα με λαχανικά και ξινόχοντρο

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

 

Δευτέρα 17-1-2022

Κουνουπίδι γιαχνί με σάλτσα ντελμπιέ

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

 

Τρίτη 18-1-2022

Κοτόπουλο με σάλτσα κρεμμυδιών

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

 

Τετάρτη 19-1-2022

Γίγαντες πλακί

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

 

Πέμπτη  20-1-2022

Χοιρινό με κοφτό μακαρονάκι

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

 

Παρασκευή 21-1-2022

Φασουλόρυζο (και με τους γίγαντες που περισσεύουν!)

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

 

Σάββατο 22-1-2022

Ψάρι στην κατσαρόλα με πατάτες

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

 

 

Σαλάτες

Χόρτα βραστά

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

Σαλάτα με ωμά λαχανικά εποχής

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

Πράσινη «ευέλικτη»!

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

Λαχανοσαλάτα με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

«Ψευτοπιλαφάκι» για το κοτόπουλο της Τρίτης

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

 

Τυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

Σπανακοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

Πρασοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ με χαρουπάλευρο

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

Λαδοκουλουράκια με γιαούρτι

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

Σοκολατόπιτα ζουμερή χωρίς αυγά και βούτυρο

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

Σοκολατάκια με καρύδι και βανίλια υποβρύχιο

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

Τούρτα αμυγδάλου

Μενού 3: Από 16-1-2022 ως 22-1-2022

 

Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα! 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο