Μενού εβδομάδας

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

Έτοιμο και σήμερα το μενού της εβδομάδας. Εν αναμονή της «Μήδειας», επιλέγουμε θερμαντικά φαγάκια και συνοδευτικά,  και μαμαδίστικα γλυκά για να συνοδεύσουμε ζεστά ροφήματα και αφεψήματα! Δεν ξεχνάμε και την ιδιαίτερη γιορτή της Κυριακής (για όσους επιμένουν να την γιορτάζουν 😉 ).

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 14-2-2021

Αρνάκι κλασικό φρικασέ με μαρούλια

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

Και για εορταστικό γεύμα 2 ατόμων,

Ψαρονέφρι με ξερά φρούτα και γλυκοπατάτες

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

Δευτέρα 15-2-2021

Ζυμαρικά με μπρόκολο στον φούρνο

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

 

Τρίτη 16-2-2021

Χοιρινό με ξινόχοντρο

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

 

Τετάρτη 17-2-2021

Φασολάδα κλασική

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

 

Πέμπτη 18-2-2021

Γιουβαρλάκια

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

 

Παρασκευή 19-2-2021

Φασουλόρυζο

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

 

Σάββατο 20-2-2021

Μπακαλιάρος με σπανάκι

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

 

Σαλάτες

Κουνουπίδι τηγανητό

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

Σαλάτα με ψητή κολοκύθα

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

Βραστό μπρόκολο

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

Σαρδελοσαλάτα αλοιφή

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κολοκυθόσουπα αρωματική

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

“Ψευτο”-πιλαφάκι

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

Σπανακοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

Πρασοκιμαδόπιτα ανοικτή

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κουλουράκια ζαχαρωτά

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

Τηγανίτες με μέλι ή πετιμέζι

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

Συννεφιασμένο κέικ κανέλας

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

ή κέικ με μήλα και μπανάνες

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

Και για τη γιορτή της Κυριακής,

Τάρτα σοκολάτας με ζύμη αμυγδάλου!

Μενού 7: Από 14-2-2021 ως 20-2-2021

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο