Μενού εβδομάδας

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλο τον κόσμο! Αυτά τα μενού της εβδομάδας είναι ένας τρόπος για να θυμάμαι πώς περνάνε οι μέρες και οι εβδομάδες αυτήν την εποχή. Μια Άνοιξη που μας ξέφυγε η φετινή, ας ελπίσουμε πως ο Απρίλης θα είναι καλύτερος από τον Μάρτη σε όλα τα επίπεδα…

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 2-4-2023

Κοτόπουλο με σάλτσα κρεμμυδιών

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

ή σουπιές με μάραθο

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Δευτέρα 3-4-2023

Μακαρονάδα πολύχρωμη

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Τρίτη  4-4-2023

Αγκιναροκούκια

 

Αγκιναροκούκια (φρέσκα κουκιά με αγκινάρες)

ή αγκινάρες με γιαούρτι

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

 

Τετάρτη 5-4-2023

Φακές

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

 

Πέμπτη 6-4-2023

Καλαμαροπίλαφο

Καλαμαροπίλαφο

 

ή γιουβέτσι με κεφτέδες

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Παρασκευή 7-4-2023

Γιαχνάκι εποχής, με χοχλιούς (ή χωρίς χοχλιούς)

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Σάββατο  8-4-2023

Αρακάς λαδερός λεμονάτος

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

 

Σαλάτες

Βραστά χόρτα

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Παντζαροσαλάτα με σάλτσα ταχινιού

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Σαλάτα μπρόκολο με σάλτσα μελιού

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Μακαρονοσαλάτα

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Σφουγγάτο με αγκινάρες

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Σπανακοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Χορτόπιτες τηγανιού

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Πατατόπιτα με φύλλο κρούστας και σε νηστίσιμη εκδοχή! 

Πατατόπιτα με φύλλο κρούστας

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μπισκότα μήλου

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Μικρά κέικ με μπανάνες

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Σταφιδόπιτα

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Κρέμα πορτοκαλιού (αλάδωτο, νηστίσιμο γλυκό)

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Και για το Σάββατο του Λαζάρου, σταφιδοτρίβιδα με φυσικό προζύμι, σαν λαζαράκια!

Μενού 14: Από 2-4-2023 ως 8-4-2023

Καλή εβδομάδα!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο