Η πρότασή μας

Οι δημοφιλείς συνταγές του Σεπτεμβρίου

 

Καθιερωμένη πια η δημοσίευση των δημοφιλών συνταγών του μήνα που πέρασε. Βλέπουμε ότι αυτή η ανάρτηση ενδιαφέρει τους φίλους της σελίδας. Εύλογο είναι, αν μια συνταγή είναι δημοφιλής, να μας δημιουργεί λίγο παραπάνω ενδιαφέρον και την περιέργεια να τη δοκιμάσουμε! Το παθαίνω κι εγώ βλέποντας τις δημοφιλείς συνταγές των ξένων περιοδικών και sites που παρακολουθώ. Καλή ανάγνωση λοιπόν! Θα χαρούμε αν μπείτε στον πειρασμό να δοκιμάσετε κάποια από τις δημοφιλείς συνταγές μας!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

 

  1. Εύκολη και νόστιμη μηλόπιτα

 

  1. Κουλουράκια με 4 υλικά

 

 

  1. Μελιτζάνες με αυγά στον φούρνο

 

 

  1. Εύκολη μαρμελάδα δαμάσκηνο

 

 

  1. Τυροπιτάκια χωρίς φύλλο

 

 

  1. Εύκολο κέικ με ζαχαρούχο γάλα

 

 

  1. Μουσταλευριά και κόψιμο του μούστου

 

 

  1. Τυροπιτάκια με φέτα σε σχήμα κρουασάν

 

 

  1. Φασολάκια πράσινα στην κατάψυξη

 

 

  1. Μαρμελάδα σύκο

Σας ευχαριστούμε κι αυτή τη φορά για την εμπιστοσύνη, τις επισκέψεις και τα σχόλια! Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε και τις νέες στήλες της σελίδας μας, την ανανεωμένη στήλη «Οινικός Περίπλους» και την εντελώς νέα στήλη «Διατροφή και Υγεία». Στο κολάζ φωτογραφιών της εισαγωγής είναι όπως πάντα και άλλες δημοφιλείς συνταγές. Αν κάποια σας ενδιαφέρει ζητείστε την με  σχόλιο εδώ ή στα social media της σελίδας.

Καλό μήνα! Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και στην τρέχουσα φάση καταρτιζόμενη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές