Μενού εβδομάδας

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

Εδώ και σήμερα το μενού της εβδομάδας! Η Τσικνοπέμπτη επιβάλλει κάποιες λιχουδιές παραπάνω. Εμπλουτίζουμε το τραπέζι μας με σαλάτες και απολαμβάνουμε τα ψητά μας. Τα γλυκά με γαλακτοκομικά, απαραίτητα αυτή την εποχή. Καλά να περάσετε με μικρές ή μεγαλύτερες παρέες!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 20-2-2022

Ψητό στον φούρνο με πατάτες

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

 

Δευτέρα 21-2-2022

Ζυμαρικά με γιαούρτι στον φούρνο

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

 

Τρίτη 22-2-2022

Ψάρι με σάλτσα μάραθου και πιπεριάς

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

 

Τετάρτη 23-2-2022

Κόκκινες φακές σούπα

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

 

Πέμπτη  24-2-2022

Αρνάκι «οφτό» στον φούρνο

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

 

Παρασκευή 25-2-2022

Γιαχνάκι με κουνουπίδι και μάραθα

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

 

Σάββατο 26-2-2022

Μπακαλιάρος με ρύζι

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

 

Σαλάτες

Χόρτα βραστά

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

Σαλάτα αλοιφή με κόκκινη πιπεριά

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

Πλιγουροσαλάτα

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

Πράσινη σαλάτα εποχής με σάλτσα αβοκάντο

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

Σαλάτα με σταμναγκάθι και βινεγκρέτ ντομάτας

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Λουκάνικα με ψητά λαχανικά

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

Πρασοτυρόπιτα με εύκολο σπιτικό φύλλο

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

Τυροπιτάκια με εξαιρετικό φύλλο

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

Λουκανικοπιτάκια ή λουκανικόπιτα

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

Μπουρεκάκια με κιμά στον φούρνο ή στο τηγάνι

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μυζηθροπιτάκια γλύκισμα

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

Τάρτα μυζήθρας με κρέμα λεμονιού

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

Αγνιόπιτες παραδοσιακές

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

Γαλατόπιτα Καρδίτσας από τα πανωμερίτικά μας!

Μενού 8: Από 20-2-2022 ως 26-2-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο