Έξω από την κουζίνα

Βραβείο και δωράκια!

Βραβείο και δωράκια!
Βραβείο και δωράκια!
Αυτό το πολύ όμορφο βραβείο από τη mia maria και το blog της με περίμενε στην επιστροφή από τις ολιγοήμερες διακοπές μου. Την ευχαριστώ πολύ και το προσφέρω με τη σειρά μου στα παρακάτω blogs ( η επιλογή όπως πάντα έγινε με κλήρωση από το blogroll μου, αφού για να υπάρχει εκεί ένα blog, σημαίνει ότι το εκτιμώ και το επισκέπτομαι ούτως ή άλλως!) :
Έχω όμως κι ένα δωράκι για δύο από τις φίλες του blog που θα σχολιάσουν αυτό το post μέχρι τα μεσάνυχτα  της 31ης Αυγούστου.
Θα μοιραστώ με δυο φίλες λίγα από τα ενθύμια των διακοπών μου.
Βραβείο και δωράκια!
 Όχι, όχι δεν είναι αυτά που φαίνονται στη φωτογραφία. Την έβαλα μόνο για να  δείτε μερικές από τις λιχουδιές που απολαύσαμε ή απλώς θαυμάσαμε!
Τα δωράκια μου δεν είναι μεγάλης αξίας. Δείχνουν μόνο ότι σκέφτηκα τις διαδικτυακές φίλες μου και κατά την απουσία μου! Μια μικρή συλλογή από συνταγές της περιοχής που επισκέφτηκα θα είναι το ένα δωράκι, και μερικά χαρακτηριστικά αρωματικά της ίδιας περιοχής το άλλο.
Α! μη ξεχάσετε να φτιάξετε φανουρόπιτα για αύριο, παραμονή του Αγίου Φανουρίου ή για μεθαύριο ανήμερα της γιορτής του! Τον Άγιο αυτό όλο και κάπου τον χρειαζόμαστε όσο περνάνε τα χρόνια. Όποια συνταγή και αν διαλέξετε, μη ξεχνάτε ότι η φανουρόπιτα είναι νηστίσιμη, περιέχει 7 ή 9 ή 11 (οι γνώμες διίστανται πάντως σίγουρα μονό αριθμό) υλικά , γίνεται σε στρογγυλό ταψάκι και δεν την κόβουμε στο σπίτι αλλά στην εκκλησία όσο κι αν αυτό δυσκολεύει τη διανομή της…

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο