Βιβλιοπροτάσεις

Λικεράκια και σερμπέτια

Λικεράκια και σερμπέτια

Για την Κική δεν χρειάζεται να πω πολλά πράγματα. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει μαγείρισσα που ψάχνει συνταγές από το internet και δεν έχει μπει μέσα στην μικρή της κουζίνα .Και μάλιστα αν μπει μια φορά σίγουρα θα ξαναμπεί γιατί οι συνταγές της είναι αναλυτικές και νόστιμες και εγγυημένες αλλά και γιατί το ύφος της είναι φιλόξενο και ευπροσήγορο.

Πριν ανοίξω το δεύτερο βιβλίο της ήμουνα σίγουρη για την ποιότητά του. Πέρασε σαράντα κύματα, τρία πελάγη – Ιόνιο, Αιγαίο , Κρητικό- στεριές και θάλασσες και έφτασε την παραμονή των Χριστουγέννων με ευχές και αρωματικό αλατάκι για τα ψητά μου, αλμυρή-γλυκιά χειρονομία μιας ευγενικής φίλης!

Λικεράκια και σερμπέτια

Οι προσδοκίες μου επιβεβαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Άψογη αισθητική στην εμφάνιση, απόλυτη σαφήνεια στις περιγραφές , ακρίβεια μετρήσεων που σε κάνει να νοιώθεις ασφαλής για τα αποτελέσματα , πρωτοτυπία , εναλλακτικές λύσεις, προτάσεις οικιακής οικονομίας, χρήσιμα tips, τι θέλεις και δεν το βρίσκεις μέσα σ΄ αυτό το πραγματικά προσεγμένο σε όλους τους τομείς βιβλίο.

Λικεράκια και σερμπέτια

Μια συλλογή παραδοσιακών , «πειραγμένων» αλλά και εντελώς πρωτότυπων συνταγών για λικέρ και σερμπέτια που δεν πρέπει να λείπει από καμιά μικρή ή μεγάλη κουζίνα!

Επαγγελματική δουλειά μια κυρίας όχι κατ’ επάγγελμα μαγείρισσας, που βάζει τα γυαλιά σε πολλούς επαγγελματίες γιατί αποπνέει το μεράκι και τη φροντίδα του έμπειρου ερασιτέχνη.

Λικεράκια και σερμπέτια

Ό,τι δοκιμάσαμε (υπάρχουν αρκετά που γίνονται σε λίγες μόνο μέρες , ακόμη και σε ώρες!) ήταν θαυμάσιο, και ό,τι περιμένουμε να γίνει φαίνεται ακόμη πιο υπέροχο!

Ευχαριστούμε Κική! Keep walking …

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Vita

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο