Μενού εβδομάδας

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

Φτάσαμε και φέτος στο μενού της Μεγαλοβδομάδας! Όπως κάθε χρόνο, όλα αυτά τα χρόνια που προτείνουμε εβδομαδιαία μενού, οι προτάσεις μας γι αυτήν την εβδομάδα περιλαμβάνουν μόνο νηστίσιμα πιάτα και εδέσματα, με την πεποίθηση ότι ακόμη κι όσοι δεν νηστεύουν θα απολαύσουν περισσότερο το πασχαλινό τραπέζι αν στερηθούν για λίγο το κρέας και τα λοιπά… Άλλωστε έχουμε τόσο νόστιμα νηστίσιμα!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 17-4-2022

Ψαρόσουπα

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

ή κακαβιά του ψαρά

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

 

Δευτέρα 18-4-2022

Ταραμοκεφτέδες εύκολοι, με ταραμοσαλάτα σπιτική ή του εμπορίου

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

 

Τρίτη 19-4-2022

Αρακάς με αγκινάρες λεμονάτος

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

 

Τετάρτη 20-4-2022

Φασολάκια ντελμπιέ (και με ταχίνι αντί για ελαιόλαδο)

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

 

Πέμπτη  21-4-2022

Ντολμαδάκια κρητικά

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

 

Παρασκευή 22-4-2022

Μανιταρόσουπα με ταχίνι

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

ή χορτόσουπα

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022 

ή φακές αλάδωτες

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

 

Σάββατο 23-4-2022

Ταχινόσουπα

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

 

Σαλάτες

Χόρτα βραστά

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

Ντιπ για να συνοδεύσουμε τα ντολμαδάκια μας

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

Παντζάρια με σάλτσα ταχινιού

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

Ωμές αγκινάρες

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Σουπιές στη λαδόκολλα

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

Χταπόδι κρασάτο

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

Χοχλιοί της Μεγάλης Παρασκευής!

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

Κουλούρια σαν Θεσσαλονίκης

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Χαλβάς του μπακάλη με σάλτσα πορτοκαλιού

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

Αλάδωτη κρέμα πορτοκαλιού

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

Τρουφάκια αλάδωτα με υλικό έκπληξη!

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

Μουσταλευριά με πετιμέζι

Μενού 16: Από 17-4-2022 ως 23-4-2022

 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο