Έξω από την κουζίνα

Είναι trendy το blog μου ή η κρητική κουζίνα;

Είναι trendy το blog μου ή η κρητική κουζίνα;
Δεν ξέρω αν το blog μου είναι trendy (πιο πολύ παλιομοδίτικο μου φαίνεται εμένα)  πάντως η κρητική κουζίνα είναι σίγουρα  trendy! Τα περισσότερα εστιατόρια με θέμα τοπικές κουζίνες στο “κλεινόν άστυ” χαρακτηρίζουν κρητική την κουζίνα τους. Αλλά και πολλά άλλα λένε σε πολλά πιάτα του μενού τους τη φράση “με άρωμα Κρήτης”. Kαι ίσως είναι ελάχιστα που δεν διαθέτουν ντάκο στα ορεκτικά ή στις σαλάτες τους!

Όπως και νάχει το πράγμα  ευχαριστώ πολύ  τις φίλες Ριρή και Λίλα   και τη Νίκη Λ. (που σίγουρα τα blogs τους είναι trendy!) για το βραβείο που μου χάρισαν.Το δίνω με τη σειρά μου στα παρακάτω foodblogs .(Η επιλογή έγινε με μια ιδιότυπη κλήρωση που κάνω φυλλομετρώντας ένα βιβλίο και με αντιστοίχηση του αριθμού της σελίδας που βγαίνει στα  foodblogs του blogroll μου! Βλέπετε δεν μπορώ να διαλέξω…)

http://knifetime.blogspot.com/
http://cookandfeed.blogspot.com/
http://manitarosyntages.blogspot.com/
http://kalofagas.ca/
http://kalomageiremata.blogspot.com/
http://syntageskardias.blogspot.com/
http://organicallycooked.blogspot.com/
http://tasteadvisor.blogspot.com/
http://marinaslifefamily.blogspot.com/
http://sixnapikna.blogspot.com/

Καλή βδομάδα σε όλους…

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

 

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο