Μενού εβδομάδας

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

Εδώ και σήμερα -λίγο ετεροχρονισμένα λόγω της χθεσινής γιορτής- οι προτάσεις μας για σήμερα και για την υπόλοιπη εβδομάδα. Όπως πάντα αυτή την εποχή, το μενού μας περιλαμβάνει νηστίσιμα και μη νηστίσιμα πιάτα για να επιλέξετε ό,τι σας ταιριάζει! Χαιρόμαστε πολύ που βρίσκετε χρήσιμο το μενού της εβδομάδας και μας το λέτε με κάθε τρόπο!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 26-3-2023

Σουπιές στιφάδο

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

ή αρωματικό κοτόπουλο με ντοματίνια

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

 

Δευτέρα 27-3-2023

Σπανακόρυζο

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

 

Τρίτη 28-3-2023

Κεφτέδες με πράσα

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

ή ρεβιθοκεφτέδες νηστίσιμοι στον φούρνο

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

Τετάρτη 29-3-2023

Φακές κόκκινες

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

 

Πέμπτη 30-3-2023

Παστίτσιο με λαχανικά

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

 

Παρασκευή 31-3-2023

Ρύζι ή στάρι με ή χωρίς χοχλιούς

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

 

Σάββατο 1-4-2023

Καλαμαράκια κοκκινιστά

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

ή φιλέτα ψαριού με χόρτα

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

 

Σαλάτες

Τηγανητό κουνουπίδι με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

Βραστά τσιμουλάκια (παραπούλια)

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

Μπρόκολο με ντρέσινγκ μελιού και καρύδια

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

Πράσινη ανοιξιάτικη!

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Ομελέτα με τσιμουλάκια

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

Πατάτες φούρνου σε χυμό εσπεριδοειδών

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

Χορτόπιτα φούρνου

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

Χορτοκαλίτσουνα στον φούρνο

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ με χαρουπάλευρο

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

Μπάρες σοκολάτας

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

Μηλόπιτα σκεπαστή (και νηστίσιμη)

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

Απλό κέικ βανίλιας

Μενού 13: Από 26-3-2023 ως 1-4-2023

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο