Μενού εβδομάδας

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

Καλημέρα! Δείτε και σήμερα τι προτείνουμε για την εβδομάδα που έρχεται! Τα καλοκαιρινά λαχανικά και φρούτα στις δόξες τους, δεν μπορεί παρά να προηγούνται στις επιλογές μας! Είναι πολύ πιο νόστιμα στην εποχή τους και τα απολαμβάνουμε με πολλούς τρόπους.

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 3-7-22

Κρέας με πουρέ μελιτζάνας

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

 

Δευτέρα 4-7-2022

Ρύζι με λαχανικά εποχής

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

 

Τρίτη 5-7-2022

Κοτόπουλο κρασάτο στο τηγάνι

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

 

Τετάρτη 6-7-2022

Φάβα «τηγανητή» με ντοματίνια και κάππαρη

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

 

Πέμπτη  7-7-2022

Γεμιστά με κιμά

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

 

Παρασκευή 8-7-2022

Φασολάκια φρέσκα

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

 

Σάββατο 9-7-2022

Γαύρος στον φούρνο

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

 

Σαλάτες

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

Κρητική σαλάτα με γλιστρίδα

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

Πατατοσαλάτα με αυγά

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

και βέβαια χωριάτικη με τον τρόπο που συνηθίζει καθένας! 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πατάτες φούρνου στα γρήγορα

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

Τυροπιτάκια χωρίς φύλλο

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

Ανθοτυροκούλουρα  (και για την παραλία!)

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

Ντοματόπιτα με γραβιέρα

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Λαδερά κουλουράκια με γιαούρτι και αλεύρι ολικής

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

Αναποδογυρισμένη πίτα με φρούτα εποχής

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

Γλυκό ψυγείου με φρέσκα φρούτα ή γλυκά κουταλιού

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

Μωσαϊκό ή σαλάμι ή κορμός μπισκότου!

 Μενού 27: Από 3-7-2022 ως 9-7-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο