Μενού εβδομάδας

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

Εδώ και σήμερα το μενού της εβδομάδας με πιάτα εποχής όπως πάντα! Νοστιμιές με ανοιξιάτικα χρώματα και υλικά! Ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμες τις προτάσεις μας και αυτήν τη φορά. Οι πολλές επισκέψεις σας στις αναρτήσεις με τα μενού μας ενθαρρύνουν να τις συνεχίζουμε!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 8-5-22

Αγκιναράτο!

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

 

Δευτέρα 9-5-2022

Ζυμαρικά με μπρόκολο στον φούρνο

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

 

Τρίτη 10-5-2022

Ρολό κοτόπουλο στη λαδόκολλα

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

 

Τετάρτη 11-5-2022

Φάβα «τηγανητή» με ντοματίνια και κάππαρη

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

 

Πέμπτη  12-5-2022

Μπουκίτσες χοιρινού με πολύχρωμες πιπεριές

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

 

Παρασκευή 13-5-2022

Αρακάς με αγκινάρες

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

 

Σάββατο 14-5-2022

Ψάρι με σάλτσα κάππαρης

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

 

Σαλάτες

Πλούσια πράσινη σαλάτα με φράουλες

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

Πιπεριές γεμιστές με σαλάτα αβοκάντο

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

Πλιγουροσαλάτα

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

«Τσιμπητά» με λαδολέμονο

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Σφουγγάτο με αγκινάρες και μυζήθρα

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

Σπανακοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

ή σπανακοκεφτέδες

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

Αλμυρό κέικ καρότου με ελαιόλαδο

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ γιαουρτιού 1-2-3-4

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

Λαδοκουλουράκια με το σουσάμι μέσα στη ζύμη

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

Το πιο εύκολο γιαουρτογλυκό!

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

 

«Λουκουμάδες» παραλίας στον φούρνο ή στο τηγάνι

 Μενού 19: Από 8-5-2022 ως 14-5-2022

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο