Μενού εβδομάδας

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

Εδώ και σήμερα! Και στο μενού αυτής της εβδομάδας κυριαρχούν τα λαχανικά και τα φρούτα της εποχής! Ελπίζουμε να το βρείτε χρήσιμο και αυτήν τη φορά. Καλό Σαββατοκύριακο σε όλο τον κόσμο! Ας είναι καλύτερες για όλους οι μέρες που έρχονται!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 6-9-2020

Μοσχαράκι με πουρέ μελιτζάνας

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

 

Δευτέρα 7-9-2020

Ρύζι ή στάρι με λαχανικά

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

 

Τρίτη  8-9-2020

Ψάρι στον φούρνο με πατάτες

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

 

Τετάρτη 9-9-2020

Καλοκαιρινή ρεβυθάδα στη γάστρα

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

 

Πέμπτη 10-9-2020

Μακαρόνια με κιμά

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

 

Παρασκευή 11-9-2020

Φασολάκια λαδερά

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

 

Σάββατο  12-9-2020

Τηγανητά ψάρια και βλίτα βραστά

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

 

Σαλάτες

Με μελιτζάνες και πιπεριές ψητές

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

Γλιστρίδα με γιαούρτι

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

Πλιγουροσαλάτα

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

Βλίτα βραστά

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τηγανητές πατάτες

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

 

Κολοκυθόπιτα ξεσκέπαστη με φύλλο ή χωρίς φύλλο

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

Ρεβιθοκεφτέδες στο φούρνο

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

Ντοματόπιτα

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

 

Βλίτα τσιγαριαστά με αυγά

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κλειστή πίτα με φρούτα εποχής (εξαιρετική και με δαμάσκηνα!)

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

Αναποδογυρισμένη φρουτόπιτα “tutti frutti”

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

Κέικ λεμονιού με ελαιόλαδο

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

Μουστοκούλουρα με μαγιά

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

Μουσταλευριά

Μενού 36: Από 6-9-2020 ως 12-9-2020

 

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε, όσο καλύτερα γίνεται στις δοσμένες συνθήκες!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο