Μενού εβδομάδας

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

Εδώ και σήμερα οι προτάσεις μας για την εβδομάδα που έρχεται! Εβδομάδα που για κάποιους αρχίζει η νηστεία των Χριστουγέννων οπότε την Κυριακή θα «αποκριγιώσουν» δηλαδή θα καταναλώσουν κρέας. Έτσι το μενού μας θα έχει όπως πάντα και νηστίσιμες προτάσεις. Μη ξεχνάμε ότι στη νηστεία αυτή επιτρέπεται η κατανάλωση ψαριού κάποιες μέρες!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 14-11-2021

Κρητικό πιλάφι με βραστό κρέας

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

 

Δευτέρα 15-11-2021

Κουνουπίδι γιαχνί

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

 

Τρίτη 16-11-2021

Κοκκινιστό συκώτι

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

ή Σουπιές με ρύζι

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

 

Τετάρτη 17-11-2021

Ξερά φασόλια χάντρες, πλακί κατσαρόλας

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

 

Πέμπτη  18-11-2021

Μπακαλιάρος με σπανάκι και άλλα αρωματικά χόρτα

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

 

Παρασκευή 19-11-2021

Φασουλόρυζο με το υπόλοιπο της φασολάδας!

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

 

Σάββατο 20-11-2021

Ψάρι ψητό με λαδολέμονο μουστάρδας

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

 

Σαλάτες

Χόρτα βραστά

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

Μακαρονοσαλάτα

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

Παντζαροσαλάτα με σάλτσα ταχινιού

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

Μπρόκολο με ντρέσινγκ μελιού

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κολοκύθα πανέ στον φούρνο

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

Τυροπιτάκια με τριφτή «βραστή» ζύμη

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

Πατάτες φούρνου με χυμό εσπεριδοειδών

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

Χορτόπιτες τηγανιού

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Νηστίσιμα ρολά σταφίδας

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

Νηστίσιμα παξιμαδάκια ελαιολάδου με κακάο

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

Αφράτο κέικ «νερού»

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

Σοκολατένιο κέικ καρότου

Μενού 46: Από 14-11-2021 ως 20-11-2021

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο