Μενού εβδομάδας

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Καλοκαιράκι για τα καλά όσα νάζια κι αν μας έχει κάνει μέχρι τώρα! Αξιοποιούμε τα άφθονα λαχανικά και φρούτα και τα απολαμβάνουμε σε κυρίως πιάτα, σε συνοδευτικά, σε σαλάτες και σε γλυκά! Συνταγές από την κρητική κουζίνα την παραδοσιακή και τη σύγχρονη. Το μενού της εβδομάδας στο cretangastronomy, βασίζεται μόνο σε υλικά εποχής!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 12-7-2020

Αρνάκι στη γάστρα με καλοκαιρινά λαχανικά

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Δευτέρα 13-7-2020

Γιουβέτσι με τόνο ή άλλο ψαρικό κονσέρβας

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Τρίτη  14-7-2020

Κοτόπουλο με πατάτες μπλουμ

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Τετάρτη 15-7-2020

Μελιτζάνες με φέτα ή ξινομυζήθρα στο φούρνο

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Πέμπτη 16-7-2020

Συκωταριά λαδορίγανη και βραστά βλίτα

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Παρασκευή 17-7-2020

Ρεβίθια κόκκινα

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Σάββατο  18-7-2020

Ψάρι ψητό με λαδολέμονο μουστάρδας

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Σαλάτες

Βλίτα βραστά με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Ωμά μαριναρισμένα κολοκυθάκια

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020Σαλάτα με ξιδάτες πιπεριές

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Λιανοφάσουλα

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Ντομάτες γεμιστές με τονοσαλάτα

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Μελιτζάνες τηγανητές σε φέτες ή σε ραβδάκια

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Αυγά με ντομάτα

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κερασόπιτα τριφτή, με κρέμα τυριού

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Το πιο εύκολο γλυκό ψυγείου με γιαούρτι

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Κουλουράκια με το σουσάμι μέσα στη ζύμη

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

Απλό κέικ βανίλιας

Μενού 28: Από 12-7-2020 ως 18-7-2020

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο