Μενού εβδομάδας

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

Εδώ και σήμερα το μενού μας. Το μενού μιας εβδομάδας που βρίσκει πια τα παιδιά στα σχολεία και τους γονείς να ψάχνουν συνταγές για ταπεράκια! Δείτε τα ψωμάκια μας, τα κεφτεδάκια (χωρίς τη σάλτσα βέβαια), το κέικ, τα ζαχαροκουλουράκια μας,  και τα ανθοτυροκούλουρα και ακολουθείστε μας στα social media της σελίδας για προτάσεις “χρήσιμων συνταγών” κάθε μέρα. Καλή εβδομάδα!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 17-9-2023

Ψητό στο φούρνο με πατάτες

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

 

Δευτέρα 18-9-2023

Γαριδομακαρονάδα

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

 

Τρίτη  19-9-2023

Κοτόπουλο με λαχανικά εποχής στη γάστρα

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

 

Τετάρτη 20-9-2023

Γεμιστά με ρύζι

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

 

Πέμπτη 21-9-2023

Παστίτσιο

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

 

Παρασκευή 22-9-2023

Ρεβίθια με πράσα και σπανάκι

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

 

Σάββατο  23-9-2023

Ψαράκια τηγανητά αλλιώς…

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

 

Σαλάτες

Μακαρονοσαλάτα

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

Πατατοσαλάτα με γιαούρτι

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

Γλιστρίδα σαλάτα

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

Πιπεριές γλυκόξινες, το τουρσί της επόμενης μέρας!

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Αθοί γεμιστοί με τυριά

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

Ψωμάκια γεμιστά με σπανάκι και τυρί

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

Τυροκούλουρα

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

Τηγανητές πατάτες πασπαλισμένες με τυρί

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

Κεφτεδάκια 

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ λεμονιού με ελαιόλαδο

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

Ζαχαροκουλουράκια

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

Ζαχαρόψωμα εκλεκτά

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

 

Τάρτα σοκολάτας  για τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες της εβδομάδας!

Μενού 37: Από 17-9-2023 ως 23-9-2023

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο