Μενού εβδομάδας

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

Δεν το ξεχάσαμε, απλώς οι δυο προηγούμενες μέρες ήταν πιο ιδιαίτερες και το μενού τους ήταν σε ξεχωριστή πρόταση. Συνεχίζουμε λοιπόν με αρχή τη Δευτέρα!

Κλικ στις φωτογραφίες!

Δευτέρα 27-3-2017

Πρασοσέλινο ντελμπιέ

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

 

Τρίτη 28-3 -2017

Ζυμαρικά στο φούρνο με κρέμα  γιαουρτιού

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

 

ή σουπιές με σπανάκι

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

 

Τετάρτη 29-1-2017

Γίγαντες πλακί

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

 

Πέμπτη 30-3-2017

Καλαμαράκια του κουτιού με κρεμμύδια και μέλι

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

ή

κεφτέδες με πατάτες στην κατσαρόλα

 

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

Παρασκευή 31-3-2017

Πατάτες στιφάδο

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

 

Σάββατο 1-4-2017

Χοχλιοί με μάραθα

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

ή

Παλαμίδα ή άλλο ψάρι στο φούρνο

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

 

Σαλάτες

Τσιγαριαστά χόρτα (και με ξύγαλο για τους μη νηστεύοντες)

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

 

Κάποια βραστή σαλάτα

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

 

 

Λιχουδιές-Συμπληρώματα

Ντοματόψωμο (χρησιμοποιείστε ντοματάκια βελανίδια)

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

 

Ξεσκέπαστη μαραθόπιτα φούρνου

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

 

Γλυκά

Νηστίσιμα μηλοπιτάκια

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

 

Νηστίσιμο παντεσπάνι για πολλές χρήσεις

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

 

Κέικ λεμονιού με ελαιόλαδο

Μενού #19: 27-3-2017 ως 1-4-2017

 

Καλή εβδομάδα!

 

 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο