Μενού εβδομάδας

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

Προτάσεις για όσους νηστεύουν αλλά και για όσους δεν νηστεύουν στο μενού αυτής της εβδομάδας που αφορά όλες τις μέρες εκτός το Σάββατο! Για τη μέρα του Ευαγγελισμού (το επόμενο Σάββατο) θα ακολουθήσουν άλλες προτάσεις! Ελπίζω οι σημερινές να  δώσουν λύσεις στο καθημερινό πρόβλημα!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 19-3-2023

Χταπόδι με αγκινάρες

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

Ή κατσικάκι με αγκινάρες

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

 

Δευτέρα 20-3-2023

Γαριδομακαρονάδα

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

 

Τρίτη 21-3-2023

Πράσα με δαμάσκηνα (δοκιμάστε τα οπωσδήποτε κάποια στιγμή, εξαιρετικό πιάτο!)

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023 

 

Τετάρτη 22-3-2023

Σπανακόρυζο λεμονάτο

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

 

Πέμπτη  23-3-2023

Κοτόπουλο στη γάστρα

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

ή καλαμαράκια του κουτιού με κρεμμύδια και μέλι

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

 

Παρασκευή 24-3-2023

Γίγαντες πλακί

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

Σαλάτες

Ταραμοσαλάτα  με αβοκάντο

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

Χόρτα ή λαχανικά βραστά

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

Μακαρονοσαλάτα

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Γίγαντες τηγανητοί

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

Χοχλιοί μπουμπουριστοί

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

Καλαμαράκια τηγανητά 

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

Κάποια πίτα με τη νόστιμη “σαν κουρού” νηστίσιμη ζύμη

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

Χορτοκαλίτσουνα στο φούρνο

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Νηστίσιμο κέικ μήλου στο μούλτι!

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

Κέικ σοκολάτας νηστίσιμο,  με αλεύρι ολικής, χωρίς μίξερ!

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

Παξιμαδάκια λεμονιού και βανίλιας

Μενού 12:  Από 19-3-2023 ως 24-3-2023

 

Καλή εβδομάδα!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο