Μενού εβδομάδας

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

Εδώ και σήμερα οι προτάσεις μας για την εβδομάδα που έρχεται! Πιάτα εποχής όπως πάντα όπου συνυπάρχουν τα όψιμα καλοκαιρινά και τα φθινοπωρινά λαχανικά και φρούτα. Καλά μαγειρέματα σε όσους μαγειρεύουν!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 10-10-2021

Γιουβέτσι με μοσχαράκι με τον κλασικό ή με πιο γρήγορο τρόπο!

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

 

Δευτέρα 11-10-2021

Φασολάκια λαδερά

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

 

Τρίτη 12-10-2021

Κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

 

Τετάρτη 13-10-2021

Φακές κόκκινες

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

 

Πέμπτη  14-10-2021

Γιουβαρλάκια

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

 

Παρασκευή 15-10-2021

Σπανακόρυζο

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

 

Σάββατο 16-10-2021

Ψάρι στον φούρνο με πατάτες

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

 

Σαλάτες

Κουνουπίδι βραστό

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

Πατατοσαλάτα

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

Ντοματοσαλάτα αλλιώς…

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κουνουπίδι με τυριά στον φούρνο (με το κουνουπίδι που περισσεύει 😉 ) 

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

Σούπα με κίτρινη κολοκύθα

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

Κιμαδόπιτες με πανεύκολο φύλλο (χωρίς πλάστη)

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

Τυροπιτάκια με εξαιρετικό φύλλο (λίγο πιο σύνθετο αυτή τη φορά)

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μουσταλευριά με πετιμέζι

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

Κουλουράκια ελαιολάδου με γιαούρτι

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

Κέικ με κανέλα και καρύδια

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

Λουκουμάδες

 Μενού 41: Από 10-10-2021 ως 16-10-2021

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο