Η πρότασή μας

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

Τι είδαν περισσότερο οι φίλοι μας τον μήνα που πέρασε; Ποιές ήταν οι πιο δημοφιλείς συνταγές; Τα analytics μας λένε πως κυριάρχησαν τα γλυκά με μήλα και κυδώνια, επίκαιρα οπωσδήποτε και τον Νοέμβριο! Οκτώ από τις συνταγές της πρώτης δεκάδας είναι γλυκές! Οι αλμυρές πήγαν λίγο πιο πίσω, αλλά συμπλήρωσαν την πρώτη εικοσάδα όπως φαίνεται και στο κολάζ μας. Αν σας ενδιαφέρει κάποια ζητήστε την με σχόλιο εδώ ή στα social media της σελίδας μας.

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

  1. Οικονομικά νηστίσιμα μηλοπιτάκια

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

 

  1. Εύκολη και νόστιμη μηλόπιτα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

 

  1. Γλυκό κυδώνι

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

 

  1. Πώς βράζουμε χόρτα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

 

  1. Πρασοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

 

  1. Μαρμελάδα κυδώνι

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

 

  1. Κέικ μήλου

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

 

  1. Κέικ 1-2-3-4

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

 

  1. Πράσινες ελιές στο μπουκάλι

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

 

 

  1. Μαρμελάδα μήλο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου

Σας ευχαριστούμε πολύ και για μια ακόμη φορά για την εμπιστοσύνη σας, τα σχόλια και τις επισκέψεις σας, που κι αυτόν τον μήνα ήταν αυξημένες! Ευχαριστούμε επίσης για τις επισκέψεις σας στις νέες στήλες της σελίδας, τον Οινικό Περίπλου και Διατροφή και Υγεία. Μας ενθαρρύνετε να συνεχίσουμε!

Καλό μήνα σε όλον τον κόσμο, με υγεία και ανακούφιση από όσα μας ταλαιπωρούν!

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο