Μενού εβδομάδας

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

Καλοκαιρινά πιάτα κυριαρχούν και στο μενού της εβδομάδας που έρχεται. Οι ντομάτες είναι στα καλύτερά τους αυτή την εποχή και γι αυτό βάλαμε πολλές “ντοματένιες” προτάσεις.

Για πολλούς οι διακοπές συνεχίζονται, για άλλους τώρα αρχίζουν… Καλά να περνάτε λοιπόν και να απολαμβάνετε ό,τι μαγειρεύετε, αν μαγειρεύετε! Αν άλλοι μαγειρεύουν για σας, απολαύστε το και ξεκουραστείτε!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 21-8-2022

Αίγα κοκκινιστή (ή ζυγούρι) με τηγανητές πατάτες

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

 

Δευτέρα 22-8-2022

Ζυμαρικά φούρνου σε καλοκαιρινή έκδοση!

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

 

Τρίτη 23-8-2022

Γιουβαρλάκια κόκκινα

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

 

Τετάρτη 24-8-2022

Φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

 

Πέμπτη 25-8-2022

Κουνελάκι (ή κοτόπουλο με τον ίδιο τρόπο) τηγανητό και κάποια από τις σαλάτες

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

 

Παρασκευή 26-8-2022

Ιμάμ μπαϊλντί

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

 

Σάββατο 27-8-2022

Ψάρι ψητό με λεμονόλαδο μουστάρδας

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

 

Σαλάτες

Πιπεριές ξιδάτες

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

Μελιτζανοσαλάτα με καρύδια ή αμύγδαλα

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

Αμπελοφάσουλα με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

Βλίτα  με ντομάτα

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

 

Συνοδευτικά- συμπληρώματα-λιχουδιές

Ντοματόπιτα με κιμά

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί με τυρί

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

Γαρίδες σαγανάκι

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

Αυγά μάτια με ντομάτα

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Σοκολατένιο γλυκό ψυγείου με κρημ κράκερς

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

Τάρτα με φρέσκα σύκα

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

Γιαούρτι με γλυκό σταφύλι  σουλτανί

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

Σταφιδόψωμα της ευκολίας (και για την παραλία)!

Μενού 34: Από 21-8-22 ως 27-8-22

 

Καλό Σαββατοκύριακο, καλή εβδομάδα!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο