Η πρότασή μας

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2022

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2022

Τι είδατε περισσότερο το μήνα που πέρασε; Εδώ η πρώτη δεκάδα και στο κολάζ κάποιες ακόμη δημοφιλείς συνταγές. Μήλα και κυδώνια και ελιές ήταν οι πρωταγωνιστές του Οκτωβρίου. Απολύτως εποχικές επιλογές, που όμως μπορεί να μας ενδιαφέρουν και τον Νοέμβριο! Με χαρά είδαμε ότι και δυο από τις ολοκαίνουριες συνταγές μας ( τα μάφινς μήλου και τα cookies με ελαιόλαδο) ήταν στην πρώτη δεκάδα των προτιμήσεών σας. Σας ευχαριστούμε! Στο κολάζ της πρώτης φωτογραφίας όπως πάντα, οι δέκα επόμενες δημοφιλείς συνταγές. Αν σας ενδιαφέρει κάποια, ευχαρίστως θα δώσουμε το λινκ της.

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

 

  1. Μάφινς μήλου με ελαιόλαδο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2022

 

  1. Εύκολη και νόστιμη μηλόπιτα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2022

 

  1. Ρεβίθια σούπα όλο άρωμα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2022

 

  1. Πράσινες ελιές στο μπουκάλι

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2022

 

  1. Η πιο εύκολη τυρόπιτα με σπιτικό φύλλο

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2022

 

  1. Απλοί χωριάτικοι τηγανίτες

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2022

 

  1. Μαρμελάδα κυδώνι

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2022

 

  1. Ελιές τσακιστές

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2022

 

  1. Cookies βρώμης xlarge με ελαιόλαδο και σοκολάτα

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2022

 

  1. Γλυκό κυδώνι

Οι δημοφιλείς συνταγές του Οκτωβρίου 2022

Ευχαριστούμε που για άλλη μια φορά εμπιστευτήκατε τη σελίδα, ευχαριστούμε για τα σχόλια, την αλληλεπίδραση στα social media, και τις πολλές πολλές επισκέψεις σας!

Με υγεία, ηρεμία και ευχάριστα γεγονότα να περάσουμε τον Νοέμβριο!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο