Μενού εβδομάδας

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

Έτοιμες οι προτάσεις μας κι αυτήν την εβδομάδα! Η αλήθεια είναι ότι βοηθά κι εμένα αυτός ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός, ή για να το πω πιο σωστά, το μενού κάθε φορά είναι τα πιάτα που σκέφτομαι για το σπίτι μου… Βέβαια κάποιες φορές ο προγραμματισμός ανατρέπεται είτε επειδή θα προκύψει κάτι έκτακτο είτε επειδή θα πετύχω κάποιο εκλεκτό υλικό που αξίζει να αλλάξω το πρόγραμμά μου! Δεν είναι όμως κακό να υπάρχει ένας “μπούσουλας”…

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 29-1-2023

Αρνάκι ή κατσικάκι (ή ακόμη και χοιρινό) με σταμναγκάθι

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

 

 

Δευτέρα  30-1-2023

Εύκολη μακαρονάδα με απάκι και αθότυρο

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

 

 

Τρίτη  31-1-2023

Κεφτέδες με πράσα στη γάστρα

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

 

 

Τετάρτη  1-2-2023

Φασόλια χάντρες, πλακί κατσαρόλας

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

 

 

Πέμπτη  2-2-2023

Κουνέλι με τυριά (δοκιμάστε τη συνταγή και με κοτόπουλο)

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

 

 

Παρασκευή  3-2-2023

Κολοκύθα στιφάδο με μανιτάρια, κάστανα κι ελιές

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

 

 

Σάββατο  4-2-2023

Τραγανά τηγανητά μπακαλιαράκια

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

 

 

Σαλάτες

Η «πλούσια» πρόχειρη της εποχής!

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

Βραστά χόρτα

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

 

Πολύχρωμη χειμωνιάτικη σαλάτα

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

 

 

Συνοδευτικά, συμπληρώματα, λιχουδιές

Τηγανητές πατάτες

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

 

Τάρτα με μπρόκολο

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

 

Κιμαδόπιτα με φύλλο κρούστας και μαγικό χυλό 

Εύκολη κιμαδόπιτα με φύλλο κρούστας και «μαγικό» χυλό

 

 

Εύκολη χορτόπιτα με την ίδια τεχνική! 

Πίτα με φύλλο κρούστας και «μαγικό» χυλό 

 

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Πορτοκαλόπιτα

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

 

Κέικ μανταρίνι-σοκολάτα

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

 

Παξιμαδάκια αμυγδάλου

Εκλεκτά παξιμαδάκια αμυγδάλου

 

 

«Τσουρέκι» με κολοκύθα

Μενού 4:  Από 29-1-2023 ως 4-2-2023

 

Καλή εβδομάδα! 

 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο