Μενού εβδομάδας

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

Εδώ και σήμερα το μενού της υπόλοιπης εβδομάδας αφού οι προτάσεις μας για το ερορταστικό διήμερο έχουν ήδη δημοσιευτεί. Ελαφριά «χορτοφαγικά» και νηστίσιμα πιάτα (με μικρές εξαιρέσεις για οικογένειες με παιδιά), αφού όλοι –ακόμη και όσοι δε νηστεύουν- χρειαζόμαστε μια αποχή από τα κρεατικά…

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Τρίτη 8-3-2022

Γιαχνάκι αρωματικό σκέτο ή χοχλιούς

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

 

Τετάρτη 9-3-2022

Ρεβίθια στη γάστρα

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

 

Πέμπτη  10-3-2022

Σουπιές με σπανάκι

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

ή τηγανητές πατάτες με σάλτσα κιμά

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

 

Παρασκευή 11-3-2022

Πρασόρυζο

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

 

Σάββατο 12-3-2022

Γαριδομακαρονάδα οικονομική

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

 

Σαλάτες

Παντζαροσαλάτα με σάλτσα ταχινιού

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

Πολύχρωμη σαλάτα με λαχανικά εποχής

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

Βραστό κουνουπίδι λαδολέμονο

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

Ταραμοσαλάτα με αβοκάντο

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Χορτόπιτες

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

Κολοκυθόπιτες κρητικές

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

Ρεβιθοκεφτέδες φούρνου νηστίσιμοι

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

Τηγανητά καλαμαράκια

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Αλάδωτη κρέμα πορτοκαλιού

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

Λαδοκουλουράκια λεμονιού

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

Κέικ πορτοκαλιού νηστίσιμο

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

Χαλβάς με ινδοκάρυδο

Μενού 10: Από 8-3-2022 ως 12-3-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Σχετικές συνταγές

Διάφορες συνταγές

Μετάβαση στο περιεχόμενο