Μενού εβδομάδας

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

Έτοιμο και σήμερα το μενού της εβδομάδας. Τα χόρτα είναι στα καλύτερά τους, ας απολαύσουμε πίτες και πιάτα εποχής. Βραστές σαλάτες  και μυρωδάτες χορτόπιτες , αλλά και τυρόπιτες και μυζηθρόπιτες! Οι προτάσεις και αυτήν τη φορά είναι προσαρμοσμένες στην εποχή και ελπίζουμε να σας διευκολύνουν!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 18-2-2024

Χοιρινό ρολό με λαχανικά εποχής, στον φούρνο

Χοιρινό ρολό με λαχανικά στον φούρνο

Δευτέρα 19-2-2024

 Λαχανόρυζο

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

 

 

Τρίτη 20-2-2024

Κανελόνια

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

Τετάρτη 21-2-2024

Ρεβίθια με πράσα και σπανάκι

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

 

 

Πέμπτη 22-2-2024

Κοτόπουλο με γιαούρτι στον φούρνο

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

Παρασκευή 23-2-2024

Ρεβιθόρυζο (με τα ρεβίθια που θα περισσέψουν)

Ρεβιθόρυζο ή ρεβιθοπίλαφο

 

 

Σάββατο 24-2-2024

Ψάρι ψητό με λαδολέμονο μουστάρδας

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

 

 

Σαλάτες

Μπρόκολο με dressing μελιού

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

 

Τσιμούλια (παραπούλια) βραστά

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

 

Πατατοσαλάτα

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

 

Σαλάτα με ψητή κολοκύθα

Σαλάτα με ψητή κολοκύθα (στον φούρνο ή στο air fryer)

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κριθαράκι με ντομάτα

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

Πράσα με λουκάνικα

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

 

Κιμαδόπιτες με σπιτικό φύλλο χωρίς πλάστη

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

 

Αρωματική τυρόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

 

Μαραθόπιτες

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Μυζηθρόπιτες νεράτες με μέλι ή πετιμέζι

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

 

Μάφινς με σταφίδες (χωρίς ζάχαρη)

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

Παξιμαδάκια δίχρωμα

Μενού 7: Από 18-2-2024 ως 24-2-2024

 

Μαλακά cookies σοκολάτας

Μαλακά cookies σοκολάτας

 

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο