Μενού εβδομάδας

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

Εδώ και σήμερα οι προτάσεις μας για την εβδομάδα που έρχεται! Και στο πρώτο μενού του Νοεμβρίου, μαγειρεύουμε με υλικά εποχής, καθημερινά πιάτα που περιλαμβάνουν όλες τις ομάδες τροφίμων. Αξιοποιούμε ό,τι μπορεί να περισσεύει και περιορίζουμε όσο μπορούμε την σπατάλη τροφής!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 31-10-2021

Μακαρόνια σύζουμα, με κρέας

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

 

Δευτέρα 1-11-2021

Πράσα γιαχνί με μια ιδιαίτερη προσθήκη!

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

 

Τρίτη 2-11-2021

Γιουβαρλάκια

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

 

Τετάρτη 3-11-2021

Ρεβίθια όλο άρωμα!

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

 

Πέμπτη  4-11-2021

Μπριζόλες κρασάτες στο τηγάνι

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

 

Παρασκευή 5-11-2021

Ντοματόρυζο

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

 

Σάββατο 6-11-2021

Μπακαλιάρος πλακί

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

 

Σαλάτες

Παντζαροσαλάτα με σάλτσα ταχινιού

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

Σαλάτα με ψητά λαχανικά εποχής

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

Λαχανοσαλάτα απλή

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

Μπρόκολο βραστό με ντρέσινγκ μελιού

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Ρεβιθοκεφτέδες φούρνου

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

Πατάτες φούρνου στα γρήγορα (με τις μπριζόλες της Πέμπτης)

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

Σπανακόπιτα με εξαιρετικό σπιτικό φύλλο

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

Κολοκυθοκεφτέδες (αυτήν την εποχή με κίτρινη κολοκύθα)

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Απλό κέικ βανίλιας

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

Μουστοκούλουρα με πετιμέζι

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

Μηλόπιτα, η πιο  εύκολη νόστιμη της σελίδας μας!

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

Κυδώνια γεμιστά στον φούρνο

 Μενού 44: Από 31-10-2021 ως 6-11-2021

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο