Μενού εβδομάδας

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

Ένα ακόμη μενού εβδομάδας για να πάρετε ιδέες! Ευχαριστούμε που στηρίζετε τη στήλη και χαιρόμαστε που βοηθά στις επιλογές σας. Εδώ και σήμερα οι προτάσεις μας με πιάτα εποχής που όπως μας λέτε διευκολύνουν την καθημερινότητά σας!

Εντάξει, έχουμε και πρόταση για εύκολο εορταστικό μενού για όσους γιορτάζουν τη Δευτέρα 😉

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 13-2-2022

Αρνάκι ή κατσικάκι «σφακιανό γιαχνί»

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

 

Δευτέρα 14-2-2022

Ζυμαρικά με μπρόκολο

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

 

Τρίτη 15-2-2022

Ατομικά ρολά με κιμά

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

 

Τετάρτη 16-2-2022

Μαυρομάτικα φασολάκια με μάραθα

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

 

Πέμπτη  17-2-2022

Κουνελάκι  (ή κοτόπουλο) κοκκινιστό

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

 

Παρασκευή 18-2-2022

Χειμωνιάτικο τουρλού

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

 

Σάββατο 19-2-2022

Ψαρόσουπα

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

 

Σαλάτες

Χόρτα βραστά (αυτή την εποχή είναι πάντα στο μενού μας)

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

Βραστό μπρόκολο με dressing μελιού

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

Φασόλια πιαζ (κρατάμε λίγα από τα μαυρομάτικα…)

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πατάτες φούρνου στα γρήγορα!

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

Πουρές πατάτας με ελαιόλαδο

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

Κιμαδόπιτες  φούρνου με αέρινο φύλλο χωρίς πλάστη!

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

Τυρόπιτα με φύλλο κρούστας και πανεύκολο τρόπο παρασκευής

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Σαρικόπιτες

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

Πανεύκολα μυζηθροπιτάκια με φύλλο κρούστας και μέλι

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

«Βραστό» κέικ σοκολάτας με ελαιόλαδο

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

Ανεβατά κουλουράκια με μαγιά

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

 

Και για όσους γιορτάζουν τη Δευτέρα…

Ψαρονέφρι με χυμούς εσπεριδοειδών στο τηγάνι

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

Σαλάτα με φινόκιο, αβοκάντο και σαγκουίνι

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

Τάρτα σοκολάτας με ζύμη αμυγδάλου!

 Μενού 7: Από 13-2-2022 ως 19-2-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο