Μενού εβδομάδας

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

Καλημέρα, Καλό Σαββατοκύριακο. Εδώ και σήμερα με ανοιξιάτικες προτάσεις στο μενού της εβδομάδας για σπιτικά μαγειρέματα! Ευχόμαστε να σας διευκολύνουμε και να τις βρείτε ενδιαφέρουσες. Η τούρτα φράουλα, η ανοιξιάτικη μηλόπιτα και το γλυκό με cream crackers στα προτεινόμενα γλυκά, για όσες και όσους γιορτάζουν την Τρίτη!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 19-5-2024

Μοσχαράκι ή αρνάκι με αρακά και καρότα

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

Δευτέρα 20-5-2024

Η πιο απλή μακαρονάδα φούρνου

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

Τρίτη  21-5-2024

Κεφτέδες με πατάτες στην κατσαρόλα

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

Τετάρτη 22-5-2024

Φάβα

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

Πέμπτη 23-5-2024

Κοτόπουλο με μπάμιες στο φούρνο

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

Παρασκευή 24-5-2024

Ντολμαδάκια γιαλαντζί

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

Σάββατο  25-5-2024

Ψάρι με βλίτα στο φούρνο

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

Σαλάτες

Πικράσταχα (ή άλλα χόρτα βραστά)

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

 

Παπούλες ή μαρουλοσαλάτα με βινεγκρέτ ντομάτας

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

 

Βλίτα με κολοκύθια τσιγαριαστά (οι χοχλιοί προαιρετικοί)

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

 

Ρεγγοσαλάτα με φακές ή πατάτες

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Σφουγγάτο με κολοκύθια «λευκό»

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

 

ή σφουγγάτο με αγκινάρες

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

 

Πιπερόπιτα

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

 

Ψωμάκια με σπανάκι και τυρί

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

«Μιλφέιγ» με cream crackers

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

 

Τούρτα φράουλας με κρέμα γιαουρτιού

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

 

ή το πιο απλό, φράουλες σε κονιάκ με κρέμα σαντιγί

Φράουλες σε κονιάκ (και όχι μόνο…), με κρέμα σαντιγί

Μηλόπιτα ανοιξιάτικη

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

 

Ρολά σταφίδας με φυσικό προζύμι ή μαγιά 

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

 

Κουλουράκια με ελαιόλαδο και γιαούρτι

Μενού 20: Από 19-5-2024 ως 25-5-2024

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο