Μενού εβδομάδας

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

Τελευταία εβδομάδα του Σεπτέμβρη και στο μενού της εβδομάδας συνυπάρχουν τα καλοκαιρινά και τα πρώτα φθινοπωρινά λαχανικά! Επιμένουμε στα υλικά εποχής τόσο στις αλμυρές όσο και στις γλυκές μας προτάσεις.

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 26-9-2021

Κοκκινιστό με πουρέ μελιτζάνας

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

 

Δευτέρα 27-9-2021

Πρασόρυζο

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

 

Τρίτη 28-9-2021

Σουβλάκια κοτόπουλου με σάλτσα γιαουρτιού

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

 

Τετάρτη 29-9-2021

Ρεβίθια με ντομάτα στη γάστρα

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

 

Πέμπτη  30-9-2021

Μακαρόνια με κιμά

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

 

Παρασκευή 1-10-2021

Ρεβιθοπίλαφο (με τα υπόλοιπα ρεβίθια…)

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

 

Σάββατο 2-10-2021

Ψάρι με πατάτες στην κατσαρόλα

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

 

Σαλάτες

Ντοματοσαλάτα διαφορετικά…

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

Σπανάκι ή βλίτα με γιαούρτι

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

Σαλάτα με ψητά λαχανικά

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

Μελιτζανοσαλάτα με καρύδια

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πρασοκιμαδόπιτα ανοικτή

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

 

Τυροπιτάκια-μπουμπουκάκια!

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

Πρασοτυρόπιτα με εύκολο σπιτικό φύλλο (αν δεν έχουμε χρόνο για την πρασοκιμαδόπιτα…)

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

«Κρουασάν» με ξινομυζήθρα ή φέτα

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Αναποδογυρισμένη μηλόπιτα

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

ή η πιο εύκολη, νόστιμη μηλόπιτα

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

Σοκολατόπιτα ζουμερή χωρίς αυγά

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

 

Λαδερά κουλουράκια με σουσάμι μέσα στη ζύμη

 Μενού 39: Από 26-9-2021 ως 2-10-2021

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο