Μενού εβδομάδας

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

Καλημέρα, Καλό Σαββατοκύριακο. Εδώ και σήμερα με ανοιξιάτικες προτάσεις στο μενού της εβδομάδας, για σπιτικά μαγειρέματα! Ευχόμαστε να περάσετε όμορφα το τριήμερο και να μη χρειαστεί να μαγειρέψετε όλες τις μέρες, αλλά όλο και κάποιοι θα χρειαστούν ιδέες για το τραπέζι τους!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 30-4-2023

Αρνάκι ή κατσικάκι με μάραθα

Κατσικάκι ή αρνάκι με τα μάραθα

Δευτέρα 1-5-2023

Χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο ή στο τηγάνι

Χοιρινές μπριζόλες στον φούρνο

Κρασάτες χοιρινές μπριζόλες στο τηγάνι

Τρίτη 2-5-2023

Ρύζι με λαχανικά εποχής

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

Τετάρτη 3-5-2023

Μαυρομάτικα φασολάκια με μάραθα

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

 

Πέμπτη 4-5-2023

Κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά (κρατάμε το εσωτερικό τους για κέικ)

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

Παρασκευή 5-5-2023

Αρακάς λαδερός

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

 

Σάββατο  6-5-2023

Ψάρι στο φούρνο με πατάτες και άλλα…

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

 

Σαλάτες

Μπρόκολο βραστό

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

 

Ανοιξιάτικη με φράουλες και αβοκάντο

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

 

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι και μαϊντανό

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

 

Αμυγδαλοσαλάτα

Αμυγδαλοσαλάτα (VIDEO)

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πεϊνιρλί

Πεϊνιρλί

 

Κριθαράκι με ντομάτα

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

 

Κεφτέδες με αγκινάρες

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

 

Σφουγγάτο με φρέσκα κρεμμυδάκια

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

 

Αλμυρό κέικ γεμιστό με τυριά

Αλμυρό κέικ, γεμιστό με τυριά και αλλαντικά

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ κολοκυθιού (με το εσωτερικό των κολοκυθιών)

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

 

Μπισκοτάκια μελιού

Μενού 17: Από 30-4-2023 ως 6-5-2023

 

Γλυκό ψυγείου με τυρί κρέμα και ζελέ λεμόνι

Γλυκό ψυγείου με τυρί κρέμα και ζελέ λεμόνι (και όχι μόνο…)

 

 

Το πιο εύκολο γιαουρτογλυκό ψυγείου

Εύκολο, γρήγορο και οικονομικό γλυκό ψυγείου με γιαούρτι (VIDEO)

 

Καλά να περάσετε!

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο