Μενού εβδομάδας

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

Καλημέρα! Για άλλη μια φορά εδώ, με το μενού της εβδομάδας, το τελευταίο  του Οκτωβρίου. Παρόλο που βλέπουμε ότι πάει να καθιερωθεί το ψάρι και για την Εθνική Γιορτή της 28ης, εμείς το προτείνουμε άλλη μέρα 😉 ! Φυσικά τίποτα δεν εμποδίζει την αλλαγή των ημερών στις προτάσεις μας.

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 25-10-2020

 Βραστό κρέας με σύζουμα μακαρόνια

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

Δευτέρα 26-10-2020

Ομελέτα με πατάτες

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

Τρίτη 27-10-2020

Ρολό με κιμά

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

 

Τετάρτη 28-10-2020

Κουνουπίδι γιαχνί  με σάλτσα ντελμπιέ

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

 

Πέμπτη 29-10-2020

Ψάρι σε κρούστα αλατιού

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

 

Παρασκευή 30-10-2020

Ρεβίθια ή μπίζα με πράσα

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

 

Σάββατο  31-10-2020

Γιουβέτσι με γαρίδες

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

 

Σαλάτες

Πράσινη σαλάτα εποχής

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

Παντζαροσαλάτα με σάλτσα ταχινιού

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

Μακαρονοσαλάτα με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πουρές πατάτας με ελαιόλαδο

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

ή πουρές γλυκοπατάτας

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

Γύρος κοτόπουλου …στο τηγάνι

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

Σούπα με ξινόχοντρο

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

Πρασοτυρόπιτα χωρίς φύλλο

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Σαρικόπιτες

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

Κέικ κανέλας, το συννεφιασμένο!

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

Μπισκότα κανέλας

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

Μηλοπιτάκια εκλεκτά

Μενού 43: Από 25-10-2020 ως 31-10-2020

 

Καλά να είστε, καλά να περνάτε, όσο καλύτερα γίνεται στις δοσμένες συνθήκες!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο