Μενού εβδομάδας

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Καλημέρα, Καλό Σαββατοκύριακο. Εδώ και σήμερα, στο ραντεβού του Σαββάτου με τις προτάσεις μας για την εβδομάδα που έρχεται! Μυρίζει καλοκαίρι και στο μενού της εβδομάδας!

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

Κυριακή 24-5-2020

Μοσχάρι με κολοκυθάκια στη γάστρα

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Δευτέρα 25-5-2020

Ντολμαδάκια κρητικά

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Τρίτη  26-5-2020

Γιουβαρλάκια κόκκινα

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Τετάρτη 27-5-2020

Ρεβίθια (κρατάμε λίγα για ρεβιθοκεφτέδες)

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Πέμπτη 28-5-2020

Κοτόπουλο με σάλτσα κρεμμυδιών (σαν στιφαδάκι)

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Παρασκευή 29-5-2020

Φασολάκια πράσινα λαδερά

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Σάββατο  30-5-2020

Ψάρι στο φούρνο με πατάτες

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Σαλάτες

Βλίτα-κολοκυθάκια-πατάτες βραστά

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Πράσινη (όποιες πρασινάδες θέλουμε) με βινεγκρέτ ντομάτας

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Πατατοσαλάτα με γιαούρτι

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

ή με καπνιστό ψάρι (εδώ με ρέγγα)

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Μια κρύα σάλτσα (dip) για τα ντολμαδάκια της Δευτέρας

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Ρεβιθοκεφτέδες

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Αυγά με τσιγαριαστά βλίτα

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Τυρόπιτα αφράτη με φύλλο κρούστας

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Ομελέτα με πατάτες

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κουλουράκια με 4 υλικά!

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Κέικ σοκολάτας με αλεύρι ολικής (και vegan παρακαλώ!)

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Μηλόπιτα ανοιξιάτικη

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Γλυκό ψυγείου με φρυγανιές και φρούτα της επιλογής μας

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Σπιτική λεμονάδα

Μενού 21: Από 24-5-2020 ως  30-5-2020

Καλά να είμαστε, με υγεία και υπομονή να αντέχουμε όσα περνάμε!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο