Μενού εβδομάδας

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

Έρχεται ο Απρίλης αχ καρδούλα μου (που έλεγε και γνωστό παλιό τραγούδι)… Μισή η χαρά για όλα τα ανοιξιάτικα φέτος αλλά η απομόνωση είναι από τα “ΠΡΕΠΕΙ” στα οποία πρέπει να πειθαρχήσουμε ακόμη και οι πιο ατίθασοι! Εμείς, μένουμε σπίτι, κάνουμε υπομονή ΚΑΙ μαγειρεύοντας. Εδώ λοιπόν το μενού της εβδομάδας και σήμερα!

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  22-3-2020

Μπουτάκια κοτόπουλου στη γάστρα

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

ή σουπιές με σπανάκι

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

 

Δευτέρα 23-3-2020

Μακαρονάδα «λεμονάτη»

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

 

Τρίτη  24-3-2020

Κουνουπίδι γιαχνί

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

 

Τετάρτη 25-3-2020

Ρεβίθια με άρωμα νεραντζιού ή πορτοκαλιού

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

 

Πέμπτη 26-3-2020

Λαχανοντολμάδες νηστίσιμοι

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

ή με κιμά

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

 

Παρασκευή 27-3-2020

Ρεβιθόρυζο

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

 

Σάββατο  28-3-2020

Ψάρι τηγανητό

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

ή καλαμαράκια τηγανητά και κάποια σαλάτα

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

 

Σαλάτες

Απλή λαχανοσαλάτα

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

Βραστό μπρόκολο

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

Πατατοσαλάτα με σάλτσα γιαουρτιού

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τάρτα με αγκινάρες

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

Τηγανητά μανιτάρια

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

Ψευτοπιλαφάκι

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

Ανθοτυροκούλουρα

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Ανεβατά κουλουράκια

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

Κέικ πορτοκαλιού νηστίσιμο

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

Κέικ γιαουρτιού 1-2-3-4

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

Γλυκό ψυγείου με κρέμες αμυγδάλου και πορτοκαλιού (νηστίσιμο)

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

Αυγοφέτες

Μενού 13: Από 29-3-2020 ως 4-4-2020

 

Καλή εβδομάδα, καλή δύναμη! 

Καλά να είμαστε, καλά να περνάμε ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο