Μενού εβδομάδας

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

Τελευταία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα οπότε οι προτάσεις μας αυτήν τη φορά στο μενού της εβδομάδας δεν περιέχουν κρέας. Ας το αποφύγουμε έστω για να το απολαύσουμε με περισσότερη ευχαρίστηση τις γιορτινές μέρες. Για τις οικογένειες που έχουν παιδιά θα προτείνουμε στα συνοδευτικά κάποιες λιχουδιές για να «διασκεδάσουμε» την απουσία των κρεατικών από το τραπέζι μας!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 19-12-2021

Χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

 

Δευτέρα 20-12-2021

Πράσα με δαμάσκηνα

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

 

Τρίτη 21-12-2021

Ρύζι με λαχανικά εποχής

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

 

Τετάρτη 22-12-2021

Ρεβιθάδα στη γάστρα

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

 

Πέμπτη  23-12-2021

Σουπιές με μάραθα

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

 

Παρασκευή 24-12-2021

Χορτόσουπα (και σε αλάδωτη εκδοχή)

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

 

Σάββατο 25-12-2021

Θα ακολουθήσει εορταστική πρόταση!

 

Σαλάτες

Χόρτα βραστά

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

Μπρόκολο με ντρέσινγκ μελιού

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

Σαλάτα με ψητά λαχανικά εποχής

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Κοφτό μακαρονάκι με ταχίνι

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

Τυροπιτάκια με βραστή ζύμη

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

Χορτοκαλίτσουνα φούρνου

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

Ομελέτα με πατάτες

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Καρυδόπιτα νηστίσιμη

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

Μπισκότα κανέλας με μέλι

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

 

Μηλοπιτάκια μοναστηριακά

 Μενού 51: Από 19-12-2021 ως 24-12-2021

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο