Μενού εβδομάδας

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

Άλλη μια δύσκολη εβδομάδα αυτή που μας περιμένει, και μάλιστα ιδιαίτερα κρίσιμη κατά τους ειδικούς. Ας κάνουμε ό,τι μας λένε… Κι επειδή το μαγείρεμα είναι μια από τις λίγες δραστηριότητες που μπορούμε να συνεχίσουμε, εδώ και σήμερα το μενού μας! Αν και ιδιαίτερα γιορταστική η εβδομάδα που έρχεται για την οικογένειά μου, θα περιορίσω τις προτάσεις μου γιατί έτσι κι αλλιώς οι συναθροίσεις απαγορεύονται. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ! Του χρόνου να είμαστε καλά και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, για να γιορτάσουμε!

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή  22-3-2020

Ψητό στο φούρνο με πατάτες

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

ή χταπόδι με αγκινάρες και μάραθο

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

 

Δευτέρα 23-3-2020

Ζυμαρικά με μπρόκολο

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

ή με τρίμμα αυγοτάραχου( ή ταραμά)

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

 

Τρίτη  24-3-2020

Φασόλια χάντρες

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

 

Τετάρτη 25-3-2020

Τηγανητός μπακαλιάρος με αλεύρι ή κουρκούτι

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

ή/και ψαρόσουπα

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

 

Πέμπτη 26-3-2020

Χόντρος (σπασμένο στάρι) με χοχλιούς ή με σύγλινα ή μόνο με λαχανικά

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

 

Παρασκευή 27-3-2020

Φακές σούπα

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

 

Σάββατο  28-3-2020

Σφουγγάτο με πράσινα κρεμμυδάκια

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

ή/και πατάτες στιφάδο

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

 

Σαλάτες

Λαχανοσαλάτα «τούρτα»

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

Βραστά χόρτα

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

Απλή παντζαροσαλάτα με γιαούρτι

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

ή με σάλτσα ταχινιού

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πατάτες φούρνου

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

Κεφτεδάκια με αγκινάρες

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

Σκορδαλιά με καρύδια και ψωμί

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

Χορτόπιτα με εξαιρετικό φύλλο

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

Τάρτα με μπρόκολο και κρητικό απάκι

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Λαδορεβανί

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

Σαραγλάκια

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

Κέικ σοκολάτας με αλεύρι ολικής (vegan!)

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

Πατούδα, εκλεκτό παραδοσιακό γλύκισμα!

Μενού 12: Από 22-3-2020 ως 28-3-2020

 

Καλή εβδομάδα!

Καλά να είμαστε, καλά να περνάμε ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!

Βρείτε μας:

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο