Μενού εβδομάδας

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

Οι προτάσεις μας για την επόμενη εβδομάδα είναι και σήμερα εδώ! Ευχαριστούμε που στηρίζετε τη στήλη και χαιρόμαστε για τα θετικά σχόλια που εισπράτουμε. Μας ενθαρρύνουν να συνεχίζουμε. Καλό Σαββατοκύριακο και καλή εβδομάδα για όλο τον Κόσμο, καλύτερη από αυτήν που τελειώνει σήμερα!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές!

Κυριακή 15-10-23

Μοσχαράκι λεμονάτο

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

 

Δευτέρα 16-10-23

Λαχανόρυζο

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

 

Τρίτη 17-10-23

Κοτόπουλο με μπάμιες στη γάστρα

 

 

Τετάρτη 18-10-23

Φάβα με ντοματίνια και κάππαρη

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

 

Πέμπτη 19-10-23

Ρολό με κιμά και τυριά

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

 

Παρασκευή 20-10-23

Λαζάνια με σπανάκι (τα κοτσανάκια, σαλάτα 😉 )

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

 

Σάββατο 21-10-23

Γόπες με λαδολέμονο σκορδάτο (και στο air fryer)

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

 

Σαλάτες

Λαχανοσαλάτα απλή με αμύγδαλα και σουσάμι

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

Πικάντικη καροτοσαλάτα

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

Κουνουπίδι βραστό με λαδολέμονο

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

Σαλάτα με κοτσάνια από σπανάκι

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Μελιτζάνες με ελιές και κάππαρη

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

Αρωματική τυρόπιτα με φύλλο κρούστας

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

Μπουρεκάκια με κιμά στον φούρνο ή στο τηγάνι

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

Πεϊνιρλί

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Τάρτα με σταφύλια και αμύγδαλα

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

Ανεβατά μουστοκούλουρα (με μαγιά)

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

Μπισκότα σοκολάτας με ελαιόλαδο και φιστικοβούτυρο

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

 

Λάβα κέικς!

Μενού 41: Από 15-10-2023 ως 21-10-2023

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο