Μενού εβδομάδας

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

Καλημέρα! Οι προτάσεις μας για την επόμενη εβδομάδα στη διάθεσή σας και σήμερα! Εμπλουτίσαμε το μενού και αυτής της εβδομάδας με αλμυρές και γλυκές λιχουδιές, για να πάρουν ιδέες όσοι έχουν παιδιά που δίνουν εξετάσεις. Ένας χυμός με ένα κουλουράκι ή ένα κομμάτι αφράτο κέικ είναι πάντα ευπρόσδεκτος στα διαλείμματα του διαβάσματος! Το ίδιο απολαυστική είναι μια απαλή δροσερή κρέμα!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 4-6-23

Αρνάκι με λαχανικά στη γάστρα

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

 

Δευτέρα 5-6-2023

Ντοματόρυζο

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

 

Τρίτη 6-6-2023

Κοτόπουλο λεμονάτο στην κατσαρόλα

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

 

Τετάρτη 7-6-2023

Μπριάμ

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

 

Πέμπτη  8-6-2023

Κεφτέδες με μακαρονάκι ή κριθαράκι

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

 

Παρασκευή 9-6-2023

Γεμιστά «ορφανά»

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

 

Σάββατο 10-6-2023

Γόπες ψητές με λαδολέμονο σκορδάτο

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

 

Σαλάτες

Βραστά βλίτα με κολοκυθάκια

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

Παντζαροσαλάτα με γιαούρτι

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

Πλιγουροσαλάτα

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

Πράσινη σαλάτα με βινεγκρέτ ντομάτας

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τυροπιτάκια με «βραστή» ζύμη

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

Τυρόπιτα αφράτη και εύκολη με φύλλο κρούστας

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

«Ψωμάκια» γεμιστά με σπανάκι και τυρί

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

Πατάτες με σαφράν στην κατσαρόλα

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Κέικ λεμονιού

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

«Συννεφιασμένο» κέικ κανέλας

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

Μάφινς με ελαιόλαδο

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

Λαδοκουλουράκια με αλεύρι ολικής

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

Κρέμα με άρωμα μαστίχας

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

Ελαφριά κρέμα σοκολάτας

Μενού 22: Από 4-6-2023 ως 10-6-2023

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο