Μενού εβδομάδας

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

Οι προτάσεις μας για την εβδομάδα που έρχεται είναι και σήμερα εδώ! Για όσους είναι ακόμη «εντός των τειχών», προτείνουμε εύκολα πιάτα με υλικά εποχής. Στους υπόλοιπους ευχόμαστε καλές διακοπές και αν μαγειρεύουν και στον τόπο διακοπών τους ας επιλέξουν απλά πιάτα που να τους αφήνουν χρόνο ξεκούρασης!

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 17-7-22

Γιουβέτσι

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

 

Δευτέρα 18-7-22

Ιμάμ μπαϊλντί

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

 

Τρίτη 19-7-2022

Κοτόπουλο σε κληματόφυλλα

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

 

Τετάρτη 20-7-2022

Ρεβίθια κόκκινα!

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

 

Πέμπτη  21-7-2022

Μπριζόλες χοιρινές στον φούρνο

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

 

Παρασκευή 22-7-2022

Ρεβιθοπίλαφο

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

 

Σάββατο 23-7-2022

Τηγανητός μπακαλιάρος ή φιλέτο ψαριού με κουρκούτι κολοκυθιού

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

 

Σαλάτες

Κρητική σαλάτα με γλιστρίδα

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

ή  γλιστρίδα με γιαούρτι

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

 

Κοτοσαλάτα καλοκαιρινή

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

 

Βλίτα με κολοκυθάκια και πατάτες

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Τηγανητά κολοκυθάκια

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

Τάρτα με κολοκυθοανθούς

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

Γαύρος μαρινάτος

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

 

Τυροπιτάκια εκλεκτά

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

Βλίτα τσιγαριαστά με αυγά

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Σπιτικό παγωτό σοκολάτα χωρίς παγωτομηχανή

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

 

Σπιτικές γαλακτοφέτες και για την παραλία!

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

 

Και για τις εορτάζουσες και τους εορτάζοντες,

εξαιρετική τούρτα αμυγδάλου!

Μενού 29: Από 17-7-22 ως 23-7-22

Στο facebook-εκτός από το μενού- προτείνουμε κάθε μέρα κάποια πιάτα από παλιές αναρτήσεις, ή πιάτα που ξαναμαγειρεύουμε. Έτσι πιστεύουμε ότι εξυπηρετούνται περισσότερο οι φίλες και οι φίλοι που ακολουθούν τη σελίδα μας!

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο