Μενού εβδομάδας

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

Έτοιμο και σήμερα το μενού της εβδομάδας. Μας περιμένουν κρύα και χιόνια -αν επαληθευτούν οι προβλέψεις- και χρειαζόμαστε ζεστά μαμαδίστικα πιάτα! Κατσαρολάτα ως επί το πλείστον, με χειμωνιάτικα λαχανικά! Ακόμη και οι σαλάτες που προτείνουμε σήμερα είναι «ζεστές»!  Δείτε τις προτάσεις μας μπορεί να πάρετε ιδέες…

 

Κλικ στις φωτογραφίες για τις συνταγές

 

Κυριακή 23-1-2022

Χοιρινό φρικασέ με λαχανικά εποχής

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

 

Δευτέρα 24-1-2022

Λαχανοντολμάδες «κόκκινοι» με ρύζι

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

 

Τρίτη 25-1-2022

Κοτόπουλο με πατάτες μπλουμ

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

 

Τετάρτη 26-1-2022

Κλασική φασολάδα

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

 

Πέμπτη  27-1-2022

Γιουβαρλάκια

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

 

Παρασκευή 28-1-2022

Κουνουπίδι γιαχνί με σάλτσα ντελμπιέ

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

Σάββατο 29-1-2022

Παστός μπακαλιάρος βραστός

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

 

Σαλάτες

Χόρτα βραστά

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

Σαλάτα με τηγανητό κουνουπίδι (χωρίς το ρόδι αν δεν έχουμε…)

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

Τσιγαριαστό σπανάκι

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

Μπρόκολο με ντρέσινγκ μελιού

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

 

Συνοδευτικά-συμπληρώματα-λιχουδιές

Πατατόγαλο (πατατόσουπα)

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

Κολοκυθόσουπα

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

Τυρόπιτα αφράτη, με φύλλο κρούστας

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

Μπουρεκάκια-μπουκιές με ξινομυζήθρα ή φέτα

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

 

Γλυκά-επιδόρπια-βουτήματα

Ρυζόγαλο

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

Κομπόστα μήλο

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

Κουλουράκια-βουτήματα βουτύρου

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

Κέικ με καρύδια και κανέλα στη μέση

Μενού 4: Από 23-1-2022 ως 29-1-2022

 

Βρείτε μας: 

Facebook

Instagram

Youtube

Pinterest

Βαγγελιώ Κασσαπάκη

Η Βαγγελιώ, δημιουργός, υπεύθυνη για το βασικό περιεχόμενο και "ψυχή" του site, είναι μαθηματικός, πτυχιούχος της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Ε.Α.Π. (Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό) με σεμινάρια και επιμορφώσεις στην "Κρητική Διατροφή" και καταρτισμένη στο πρόγραμμα "Γαστρονομικός Τουρισμός και Διεθνής Γαστρονομία" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου. Μαγείρισσα με μεράκι και περιέργεια για τα παλιά και τα καινούρια εδέσματα, τα παλιά και τα καινούρια προϊόντα και υλικά που παράγει η Κρήτη αλλά και όλος ο κόσμος. Κυρίως και πάνω από όλα όπως λέει η ίδια, μητέρα και γιαγιά υπέροχων παιδιών και εγγονιών που ευτυχώς έχουν μάθει να εκτιμούν την καλή κουζίνα και τις σωστές πρώτες ύλες!

Μετάβαση στο περιεχόμενο